Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 14:58, 24 lis 2016

Marta napisał(a)
Stroik świetny jest, coraz bardziej podobają mi się takie minimalistyczne rzeczy. Od razu przypomniał mi się Twój wielkanocny zając. Prosta forma, a efekt niesamowity. Fajne fryzurki zrobiłaś trawom

Wiesz ja chciałabym juz wiosne , po tym wczorajszym słonecznym dniu to jak liczyłam grudzień styczeń luty to troche długo cos )))) dzieki wielkie ))) to miłe ze cieszy oko )))
lojalna_ 14:59, 24 lis 2016

Kacha123 napisał(a)
A co tu jakieś ciche dni, czy co?

Kacha !!!! Rozwalasz mnie i w dodatku pol dnia z Toba na telefonie cisza jak pieron !!!! hahahah buziol pisz tego bloga biedzie sie gdzie zrelaksować /)))))))
lojalna_ 15:01, 24 lis 2016

malgol napisał(a)
Jolu, jak tylko zajrze do Ciebie to potem cały dzień chora jestem Tak masz pięknie! Tylko tego wiązania traw nie próbuj patentować bo będę zgapiać od CiebieSuper pomysł
A jak u ciebie rosna ciemierniki?To trudne rosliny? Chciałabym spróbować ,ale wydaja mi się trudne w upraiwe?

Gosiu u mnie rosna ciemierniki bardzo dobrze, nawet te przesadzone kwitły bardzo bujnie. Nie określiłabym ich jako trudne rosliny ))) koniecznie spróbuj )) w zeszłym roku tez miałam warkocze i nawet jakies ksztaltniejsze były bo było ich mniej i roboty było mało ))) buzka )))
lojalna_ 15:02, 24 lis 2016

Anda napisał(a)
Sliczne warkocze masz A adwentowe swieczki super, bez ustrojstwa i bardzo eleganckie

Ewciu ciesze sie ze Ci sie podoba dziekuje )
lojalna_ 15:04, 24 lis 2016

abiko napisał(a)
No warkocze w tym roku to hicior będzie, ja u siebie plotę od 2 lat a w tym roku mój mega miscant dostał francuza. Tylko na oczy trzeba uważać

Agus na oczy w ogrodzie zawsze trzeba uwazac od drzew po trwy wszystko atakuje ))ide zobaczyc Twojego miskanta bo nie wyobrażam sobie jak Ty potrafiłaas go zapleść )))) buziak )))
lojalna_ 15:07, 24 lis 2016

anna_t napisał(a)

Nadrabiam Jola u Ciebie i powiem Ci że ogród nadal zachwyca.. to ze masz piekne kompozycje to Ci pisałam nie raz ale jaki Ty masz porzadek w tym ogrodzie! wysprzatane, schludnie, ziemia wzruszona, ładna... no perfekcja jakaś
podziwiam

Dzieki wielkie )) roboty ze sprzątaniem lisci było sporo )) na dobrze wyglądające rabaty polecam korę przekompostowana , sypiesz to i dla roslinek dobrze i rabatka czyściej wygoda i taka tajemnica )))

Nie wyzywaj nie wyzywaj hihi buziak )))
Kawa 15:24, 24 lis 2016

hej Joluś

śliczne fryzurki porobilaś

a to rozplenicom sie kotki obcina? bo ja nie wiem
widocznie niedoinformowana jestem lub poniekąd nieogarnięta

stroik w minimaliźmie ładny ładny ale u Ciebie to wolę jakiś rozmach
ciemierniki zapączkowane? cudnie już wyglądają

macham Ci ja
lojalna_ 15:42, 24 lis 2016

Kawa napisał(a)
hej Joluś

śliczne fryzurki porobilaś

a to rozplenicom sie kotki obcina? bo ja nie wiem
widocznie niedoinformowana jestem lub poniekąd nieogarnięta

stroik w minimaliźmie ładny ładny ale u Ciebie to wolę jakiś rozmach
ciemierniki zapączkowane? cudnie już wyglądają

macham Ci ja

Kamilko dziewczyny obcinają wsio co sie wysiac moze bez zgody ogrodnika, zeby troche przynajmnie robote ograniczyć sobie w plewieniu )) jak kto woli ))

Adwent jest skromnym trzeba byc )) na duszy i ciele )))

Kamilko Tys ogarnięta i światowa kobitka co Ty wypisujesz ))))
Mixtoorka 15:44, 24 lis 2016

Ledwo co widziałam wyczesany trawnik, teraz wyczesane trawki. Cudny i skromny świecznik adwentowy! No i cały ogród aż się śmieje w takim słońcu.

Miłego leniuchowania

lojalna_ 15:48, 24 lis 2016

Karolinka tia juz mnie do okien dziewczyny zaganiają i takie to sa pilnowaczki ))))