Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 15:05, 19 mar 2017

inka74 napisał(a)
Jakie ty masz zające i że ja ich nie wyłapałam tutaj?
Moje na razie wycięte. Takie są w fazie deski usunę potem zdjęcie by nie zaśmiecać. Ale masz rację. Tworzenie czegoś daje mnóstwo frajdy. Matko chrzestna moich zajęcy - jak będą szarobiałe takie przecierane dobrze będzie? )

super imnstrukcja jest wazna ))) cudsne beda ......

jestem matka chrzestna )))
lojalna_ 15:07, 19 mar 2017

konseczek parawanu ....zazieleni sie donicami i mysle ze miło sie bedzie siedziało )))))) nie jest to duze ale przytulne ))
lojalna_ 15:09, 19 mar 2017

Edytko )cmoki )

Amanogawa w domu juz kwitnie )

lojalna_ 15:20, 19 mar 2017

eda napisał(a)
super wiosna widzę że już trawy cięłaś ja też muszę się wziąć

Edytko scielam evergoldy I kilka stip no zaslanialy irysy I dwie wielkie rozplenice nic wiecej nie cielam
beata_m 15:22, 19 mar 2017

lojalna_ napisał(a)

konseczek parawanu ....zazieleni sie donicami i mysle ze miło sie bedzie siedziało )))))) nie jest to duze ale przytulne ))

ta "alejka" z ciemierników pięknie wygląda iryski swym kolorem dodają niesamowitego uroku
ja w wielkim nieodczasie ostatnio ale piękny koncik dumania!!!! bardzo przytulnyyyyyyy!!!! a czy to na tarasie?!!?!?!
Ewa777 15:47, 19 mar 2017

Kilka zdjęć, ale jakich! Piękne masz te ciemierniki, takie wypasione
Kącik wypoczynkowy - oazą spokoju, aż się chce przysiąść
eda 16:16, 19 mar 2017

lojalna_ napisał(a)

suuper fajnie jak miło ...wiesz poszłam Twoim tropem jak wiesz jeszcze się remontuję i ha ha jest białawo wszędzie dzięki Tobie tak się na paczałam Twoim wyczynaniom że szukałam biało siwych drzwi podobnych paneli ściany mam siwo jasno kawowe z mlekiem ha ha i meble mam siwo białe nie gniewasz się ?
lojalna_ 16:27, 19 mar 2017

Edytko jest jest szalenie milo ze moglam Cie czyms u mnie zainspirowac , bardzo mi milo ze to napisalas /)))))) kiedy to zobaczymy? Zapewne bedzie przytulnie)))))))

Ewus kochana jestes . Na tarasie ten parawan to tylko naroznik 2,80 na 1,30. Pergola moze w przyszlossc roku musi my poczekac/))) podoba mi sie ta zaslona )) jak betoniary jezdza to wreszcie w talerz przestana mi zagladac. ))

Beatko sciezki ciemiernkikowe sa trzy wszystkie ciesza oczy ale nie potrafie ich obfocic bo kwiatuchy we wszystkie strony poobracane )))) parawan na tarasie stoi . Jeszcze za zimno zeby sie cieszyc kawka w ogrodzie .
eda 16:36, 19 mar 2017

dzienki uradowałaś mnie ogromniee
lojalna_ 16:41, 19 mar 2017

eda napisał(a)
dzienki uradowałaś mnie ogromniee

Zartownisia)) czy ja juz moge sadzac do gruntu irysy ? Czy lepiej jeszcze poczkac kupilam black form )))