Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

08:00, 25 kwi 2017
lojalna_ napisał(a)
Moniczko Ewciu Olu Aska

Przynajmbiej dzisiaj będzie słoneczny ciepły dzionek )((

W sobotę mam imprezę 50 lat po slubie teściów i jak sprawdzałam kilka tygodni temu pogodę to pokazywało 22stipnie. Nie wiem czy nie warto jeszcze raz sklepu z ciuchami odwiedzić bo w tych butach co mam to mi palce odleca hihi

lepiej sie zaopatrz na warian zimowy tez ...bo prorokuja znowu deszcz i chłód.

mognole kup 6/60 znasz to ale musisz sobie kupic kolekcje kwitnacych po sobie w roznych terminach ...wtedy jest szansa ze wyrozi jedna reszta bedzie cieszyc
08:04, 25 kwi 2017
nawigatorka napisał(a)
o a ja w niedziele na czterdziestce wujostwa octem mam zamiar być na boso

własciwie chyba Jola ma na mysli sandałki z gołymi palcami ( tak to rozumiem) i chłodek który nadaja może jej paluszki odmrozic ...a ocet jej stópek nie ogrzeje ...prędzej kożuch

lojalna_ 08:50, 25 kwi 2017

Asiu to imprezowy czas . Chociaż ja za takim typem imprez zupełnie nie przepadam niestety. Wole coś jak pinkolenie do obiadu jak mawiał mój wujek a tu orkiestra będzie

Iwonko to się tylko tak mówi a potem 50 stuknie raz dwa. Juz masz taką okrągła rocznicę )))

Kasja ja jak też jak dziecko w czterech ścianach się duszę a tutaj nawet spacer z psem uciążliwy się zrobił.

Justys kupiłam magnolie tak żeby kwitlo w innych terminach. Galaksy miała 6 kwiatów przez tydzień wiec się nią nacieszylam )) tulipany bezkonkurencyjne są ....zawsze ....
Ewa777 09:18, 25 kwi 2017

Jolu, ja też mam dosyć już tego zimna. Codziennie sprawdzam prognozę, żeby się pocieszyć, a tu ciągle bez zmian. Dziś nawet słońca ma nie być, tylko chmury i deszcz. Do końca tygodnia tak będzie.
Pozdrawiam za to cieplutko
AnkaK 09:45, 25 kwi 2017

Cześć Jolu. Z rewizytą przybywam, choć przyznaję, że ogród Twój znam chyba na pamięć Zadbany, przemyślany i bardzo konsekwentny. Zazdraszczam kolekcji ciemierników i ukrzyżowanych grabów. A kino ogrodowe to przecież idealny sposób na zatrzymanie eMa na dłużej w ogrodzie - ze też na niego wcześniej sama nie wpadłam! Okiem mógłby oglądać film, a nogą coś kopać - skopiuję na pewno
Efffa 10:03, 25 kwi 2017

inka74 napisał(a)

Edit: a tak ogólnie to jakoś nie rozpieszczasz nas zdjęciami... uprzejmie się uprasza dla wzrokowców o więcej zdjęć ))

Oj tak, Jolcia opuszczasz się
Kindzia 10:09, 25 kwi 2017

Jolcia nic mi nie zmarzło właściwie, żółtek jak był żółciutki, tak jest Idzie ciepełko, w weekend plewienie czeka i pryskanko!!!
Nett 11:30, 25 kwi 2017

Joluś a Twoje platany już wypuszczają liście? Bo u mnie kompletna cisza....
Kawa 14:55, 25 kwi 2017

Joluś macham
nawigatorka 15:06, 25 kwi 2017

inka74 napisał(a)
Zacna rocznica 50 lat razem. Ja tyle z moim to chyba nie dam rady. Ale w sumie 10-lecie teraz ślubu będę miała pod koniec czerwca. A z 15 lat już ze sobą jesteśmy. 1/5 drogi za nami

Edit: a tak ogólnie to jakoś nie rozpieszczasz nas zdjęciami... uprzejmie się uprasza dla wzrokowców o więcej zdjęć ))
my tez 15 lat razem choc po ślubie mniej i to juz połowa Naszego życia