Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 11:22, 19 wrz 2017

Miłego tygodnia kochani ))
Happy diana

lindsay80 11:28, 19 wrz 2017

A to teraz jak zwizualizowałaś te gabiony to już mi świta, jak to będzie.

Jola, o jakich drzewach piszesz jeszcze, poza ambrowcami na stelażach przy ogrodzeniu, coś jeszcze wymyśliłaś?

Piękna ta różyczka na ostatniej fotce, jaka to?

Zarażasz mnie powojnikami... ale gdzie je dać? mi się już pomysły na upychanie skończyły
lojalna_ 11:35, 19 wrz 2017

Edytko dwa graby na stelażach żeby zamknąć elke przy płocie z deseczek i trzy ambrowce w środek trawnika bliżej płotu z platana mi żeby trochę się jeszcze od drogi zasłonić.

Bardzo lubię powojniki ; )))))

Roza pashima tylko pogoda zmienia kolory i umecza kwiaty bardzo mocno jej wywinelo płatki ))
lindsay80 11:41, 19 wrz 2017

lojalna_ napisał(a)
Edytko dwa graby na stelażach żeby zamknąć elke przy płocie z deseczek i trzy ambrowce w środek trawnika bliżej płotu z platana mi żeby trochę się jeszcze od drogi zasłonić.

Bardzo lubię powojniki ; )))))

Roza pashima tylko pogoda zmienia kolory i umecza kwiaty bardzo mocno jej wywinelo płatki ))

Aha, no to już wszystko wiem - z tymi ambrowcami to jestem ciekawa, jak to zrobisz, żeby się zasłonić, ale równocześnie urokliwych fragmentów ogrodu nie przesłonić.

Jolu, róża jest przepiękna, ale mogłabym się zakładać, że to Pashmina nie jest - mam fotkę swojej z dziś to zaraz wrzucę u siebie.
lojalna_ 11:49, 19 wrz 2017

W pierwszym kwitnieniu wyglądała inaczej tetaz sama patrze i jestem zaskoczona jej widokiem .

Co do amrowcow nie stresuj mnie sama nie wiem jak to wyjdzie )) trochę stracha mam )))
AniMa 11:55, 19 wrz 2017

Cudne ten powojnik - o takie zdjęcia mi chodziło - dziękuje

Matko, Ty jak coś wymyślisz, to od razu pięknie skomponowane i elegancko wygląda....Śliczny ten ekran z cisów i gabionów będzie...już go widzę

Uśmiałam się u Ciebie jak czytałam o tych dołkach i czarnych workach Czarny humor to podstawa

Podstawki też boskie Własnoręcznie przez Gosię robione??? U nas na "miejskim święcie" były podobne - debowe, olejowane. Ceny kosmos za taki o średnicy 15cm i grubości 5c chcieli 50 zł/1 szt. większe jeszcze droższe...

Aaa- zdjęcia z komórki nie chciały mi wchodzić przez prawie 2 tygodnie. Dobrze, że mam pracę przy komputerze
lindsay80 12:04, 19 wrz 2017

lojalna_ napisał(a)
W pierwszym kwitnieniu wyglądała inaczej tetaz sama patrze i jestem zaskoczona jej widokiem .

Co do amrowcow nie stresuj mnie sama nie wiem jak to wyjdzie )) trochę stracha mam )))

Jak znajdziesz fotkę z tego pierwszego kwitnienia to wklej.

Nie myślałam, żeby Cię stresować, pewnie obchodziłaś to miejsce wiele razy z każdej strony zanim zamówiłaś drzewa i wymyśliłaś dobrze.

Jola, a grujeczniki eksmitowałaś czy one gdzieś są?
lojalna_ 12:10, 19 wrz 2017

AniMa napisał(a)
Cudne ten powojnik - o takie zdjęcia mi chodziło - dziękuje

Matko, Ty jak coś wymyślisz, to od razu pięknie skomponowane i elegancko wygląda....Śliczny ten ekran z cisów i gabionów będzie...już go widzę

Uśmiałam się u Ciebie jak czytałam o tych dołkach i czarnych workach Czarny humor to podstawa

Podstawki też boskie Własnoręcznie przez Gosię robione??? U nas na "miejskim święcie" były podobne - debowe, olejowane. Ceny kosmos za taki o średnicy 15cm i grubości 5c chcieli 50 zł/1 szt. większe jeszcze droższe...

Aaa- zdjęcia z komórki nie chciały mi wchodzić przez prawie 2 tygodnie. Dobrze, że mam pracę przy komputerze

Podstawki widziałam na insta i tez ceny kosmos. Gosia miała pięknie trzy poukładane na stole na nich staly świece w szklanych naczyniach cudo to wyglądało. Krzyś nam dał juz pocięte a Grzesiu tylko wyszlifowal nie są impregnowane nie puszczają niczego ...bardzo mi się podobają. Latem na stole i w różnych miejscach napewno zagoszczą.

Czarny humor bo czarnavrobota była . Nieźle teksty hihi )))
lojalna_ 12:12, 19 wrz 2017

lindsay80 napisał(a)

Jak znajdziesz fotkę z tego pierwszego kwitnienia to wklej.

Nie myślałam, żeby Cię stresować, pewnie obchodziłaś to miejsce wiele razy z każdej strony zanim zamówiłaś drzewa i wymyśliłaś dobrze.

Jola, a grujeczniki eksmitowałaś czy one gdzieś są?

Edytko hihi musze udać ze wiem co robię ! Tego się trzymam ))

Dziwne to ze jeden jest taki piękny i bezproblemowy a te dwa masakra masakra poleciale do kosza. Popalone brzydkie liście katastrofa .
lojalna_ 12:14, 19 wrz 2017

Edytko musze poszukać ale wątpię że robiłam w maju czerwcu foty taki młyn u mnie był .