Edytko dwa graby na stelażach żeby zamknąć elke przy płocie z deseczek i trzy ambrowce w środek trawnika bliżej płotu z platana mi żeby trochę się jeszcze od drogi zasłonić.
Bardzo lubię powojniki ; )))))
Roza pashima tylko pogoda zmienia kolory i umecza kwiaty bardzo mocno jej wywinelo płatki ))
Aha, no to już wszystko wiem - z tymi ambrowcami to jestem ciekawa, jak to zrobisz, żeby się zasłonić, ale równocześnie urokliwych fragmentów ogrodu nie przesłonić.
Jolu, róża jest przepiękna, ale mogłabym się zakładać, że to Pashmina nie jest - mam fotkę swojej z dziś to zaraz wrzucę u siebie.
Cudne ten powojnik - o takie zdjęcia mi chodziło - dziękuje
Matko, Ty jak coś wymyślisz, to od razu pięknie skomponowane i elegancko wygląda....Śliczny ten ekran z cisów i gabionów będzie...już go widzę
Uśmiałam się u Ciebie jak czytałam o tych dołkach i czarnych workach Czarny humor to podstawa
Podstawki też boskie Własnoręcznie przez Gosię robione??? U nas na "miejskim święcie" były podobne - debowe, olejowane. Ceny kosmos za taki o średnicy 15cm i grubości 5c chcieli 50 zł/1 szt. większe jeszcze droższe...
Aaa- zdjęcia z komórki nie chciały mi wchodzić przez prawie 2 tygodnie. Dobrze, że mam pracę przy komputerze
Podstawki widziałam na insta i tez ceny kosmos. Gosia miała pięknie trzy poukładane na stole na nich staly świece w szklanych naczyniach cudo to wyglądało. Krzyś nam dał juz pocięte a Grzesiu tylko wyszlifowal nie są impregnowane nie puszczają niczego ...bardzo mi się podobają. Latem na stole i w różnych miejscach napewno zagoszczą.
Czarny humor bo czarnavrobota była . Nieźle teksty hihi )))