Plasterki fajowo się wpasowały Deszczowe fotki bardzo nastrojowe choć wolałabym słoneczne. Wianek śliczny uczyniłaś. Ja rozmyślam jakie lampy do mojego ogrodu by pasowały i nic mi do głowy nie przychodzi. Jedne za nowoczesne drugie za drogie a trzecie tandetne. No i co tu począć? Chyba wykonać własnoręcznie
Buziaki kochana dla Was
Powoli cos wymyslicie ) miejsca punktowe juz wyznaczone hihi a to najwazniejsze ))) słonca takie małe marzenie ))plasterki sa mega ! a grzyby były pychotka ))Buziol mocny tez dla WAS ))
Gosiu byłam dzis na poszukiwaniu płytek do kuchni ...bo remont na dniach ...a ściana w kuchni goła od nowosci ....i doszłam do takich samych wniosków ....normalnie nie ma dla mnie plytek .....juz cene bym pomilczała bo 3-4m2 potrzebuje ...ale wszedzie wszystko jest na jedno kopyto ......szukam w necie inspiracji i płytek
Jolu zdradź odmianę i cenę tych platanów,bom zachorowała na nie okrutnie po Twoich fotkach ))) wiem że pisałaś co do odmiany ba nawet ja sobie zapisałam ale skleroza robi swoje a szykuje mi się jedna strona działki do zmiany tzn muszę górą się przysłonić bo cisowy żywopłot nie załatwi mi tego.