Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 15:34, 23 wrz 2017

eee_taam napisał(a)
normalnie szabrownica...u mnie irga nie rosnie szkoda ...bo bym miała plan na specer ...i robótki reczne

na jej widok pomysł sie zrodził natychmiast ) czasami pies to dobre alibi gdy sie gdzies długo streczy ))
malgorzata_s... 15:44, 23 wrz 2017

Plasterki fajowo się wpasowały Deszczowe fotki bardzo nastrojowe choć wolałabym słoneczne. Wianek śliczny uczyniłaś. Ja rozmyślam jakie lampy do mojego ogrodu by pasowały i nic mi do głowy nie przychodzi. Jedne za nowoczesne drugie za drogie a trzecie tandetne. No i co tu począć? Chyba wykonać własnoręcznie
Buziaki kochana dla Was
lojalna_ 15:49, 23 wrz 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Plasterki fajowo się wpasowały Deszczowe fotki bardzo nastrojowe choć wolałabym słoneczne. Wianek śliczny uczyniłaś. Ja rozmyślam jakie lampy do mojego ogrodu by pasowały i nic mi do głowy nie przychodzi. Jedne za nowoczesne drugie za drogie a trzecie tandetne. No i co tu począć? Chyba wykonać własnoręcznie
Buziaki kochana dla Was

Powoli cos wymyslicie ) miejsca punktowe juz wyznaczone hihi a to najwazniejsze ))) słonca takie małe marzenie ))plasterki sa mega ! a grzyby były pychotka ))Buziol mocny tez dla WAS ))
16:08, 23 wrz 2017
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Buziaki kochana dla Was

Gosiu byłam dzis na poszukiwaniu płytek do kuchni ...bo remont na dniach ...a ściana w kuchni goła od nowosci ....i doszłam do takich samych wniosków ....normalnie nie ma dla mnie plytek .....juz cene bym pomilczała bo 3-4m2 potrzebuje ...ale wszedzie wszystko jest na jedno kopyto ......szukam w necie inspiracji i płytek
lojalna_ 16:22, 23 wrz 2017

Justys no to troche czasu wymaga ))) hihihi

Deszcz deszczem a kotki coraz piekniejsze ))

zakochana jestem w trawach ))

Moja gwiazdeczka memory ))))

ren133 16:42, 23 wrz 2017

Pięknie Joluś I tak się zastanawiam jak to może być jeszcze piekniej z tymi drzewami? Czekam z niecierpliwością ...
anulajda 17:20, 23 wrz 2017

lojalna_ napisał(a)
Troche fotek w deszczu )

Jolu zdradź odmianę i cenę tych platanów,bom zachorowała na nie okrutnie po Twoich fotkach ))) wiem że pisałaś co do odmiany ba nawet ja sobie zapisałam ale skleroza robi swoje a szykuje mi się jedna strona działki do zmiany tzn muszę górą się przysłonić bo cisowy żywopłot nie załatwi mi tego.
Katkak 18:00, 23 wrz 2017

Jolciu wianek mistrzostwo świata, piękny jest. Aż i mnie na wiankowanie nabrało
Muszelka 18:03, 23 wrz 2017

Ogród na trzy razy "P":
Perfekcyjny... Piękny... Przepiękny
dominika_ 20:02, 23 wrz 2017

No to się nazywa Perfekcja i to przez bardzo duże, '' P''