Magda, spoko, u mnie podobnie
A ja z zachwytu nie mogę wyjść jak można tak czyściutko robić zmiany ogródkowe super .... U mnie zawsze na odwrót ( ziemia ,łopaty ,taczki ,worki ,ogólnie bałagan przy zmianach )
Pędraki miałam i ja, niestety moje żurawki stały się ich ulubionym przysmakiem. Jola, zachwyt nad Twoim ogrodem zostawiam <3
W trawie masz opuchlaki? A nie są to czasem pędraki chrząszcza majowego? Uwielbiam tę Twoją bombonierkę. Masz gust i styl.
Pospacerowałam po twoim ogrodzie, posłuchałam traw szumiących, powzdychałam z zachwytu, a na koniec posiedziałam z popołudniową kawką na twoim tarasie. Aż nie chce się stąd wychodzić
Jolka macham!!! ściąganie darni perfekcyjne, jakas totalna masakra
Dobre chłopaki!!! Jestem w szoku jaki masz cudowny kolor ziemi-to rodzima gleba,czy nawożona?
jesień wybarwiła nam ogrody. Jest pięknie u Ciebie a piękno zachwyca Pozdrawiam.
oooo super ze pokazałaś tez żywopłot .. ja mam dwa miłorzęby i tak sie zastanawiałam jak je posadzić, moze właśnie w taki blok - żywopłot ? Jolu w jakiej odległości one są od siebie posadzone ?
Aż się wierzyć nie chce, że chłopaki tak potrafią czyściutko darń zdzierać.... Dobrze ich "wychowałaś" SUPER pochwała dla nich