Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 11:33, 25 lis 2014

siakowa napisał(a)

Powiem Ci że bardzo doceniam zawsze jak ktoś nie czeka az będzie koniec przykladowej budowy czy remontu tylko na kazdym etapie stara się stworzyć swój klimat coby mu sie lepiej żyło i ładniej patrzyło

jak tez mam banana jak tylko troche czysciej sie wokół robi
lojalna_ 11:34, 25 lis 2014

monteverde napisał(a)

Doniczki zmieniły roślinki z lawendy na jesienne i bardzo ładnie to wygląda, a Fido wspaniały stróż domostwa, pozdrówka

Jak miło zapamiętałaś lawende w doniczkach
Fidek jest przekochany miło Cie widziec
Olili 11:57, 25 lis 2014

Milka napisał(a)
Jola, jak inni, jestem zachwycona jak ja lubię, jak takie nowiutkie wszystko, potem niestety się starzeje

no właśnie niestety tak jest
kurczę nawet wystarczy parę dni szarugi,żeby zeszpecić takie cudne kompozycje,na szczęście póki co pogody niezłe i oczy można nacieszyć
lojalna_ 11:59, 25 lis 2014

Dziewczyny bardzo mi miło, ze moje trzy doniczki doczekały sie takich miłych słów kurcze reszta ogrodu w takim razie normalnie do wyciepnięcia hihihi

Nallar - Ewciu czujna jestes pierwsza wyczaiłas że to Golteria ja tez sie czegos nauczyłam

beata_m
Ewa 77
Kindzia
Nicol 21
bdan Danusiu
Bogdzia
lew ogrodowy
Ewakonewka
Marzena 2007

dzieki za miłe słowo i zdiagnozowanie czerwonych kuleczek faktycznie na białym tle ładnie je widac musze dokupic doniczek zebyscie czesciej zagladały na fotki hihi

Dorota 123
ja zawsze z osłonkami wkładałam a teraz na zime głupia baba buch do ziemi zobaczymy jak to zniosą

Mała MI
to mnie uspokoiłaś ale z drugiej strony zas trzeba czekac 3 lata albo dosadzc co roku

Milka
no niestety starzeje sie i w dodatku nie jest tak łatwo wiele rzeczy wymienic na nowszy model ...kurcze moze to i lepeij ze nie tak łatwo jesli wiesz co mam na myśli

agata 19762

drugi raz Fracje wspominamy oj wystarczy ze zime przetrwajaą latem moga robic miejsce innym

eda dzieki za róze fajne 222 masz rację

jazzy nareszcie jestes nigdzie juz nie uciekaja

Olili 12:00, 25 lis 2014

lojalna_ napisał(a)

Jak miło zapamiętałaś lawende w doniczkach

A to ja się jeszcze pochwalę,że zapamiętałam,że doniczka i latarenka klimat w domu tworzyły
lojalna_ 12:05, 25 lis 2014

zbigniew_gazda napisał(a)
Jolu no ślicznie jest. I donice, irga i trawki. Zrób fotkę wieczorek jak oświetlone jest.

miło Cie gościc ciesze sie ze Ci sie podoba a oswietlenie takie

https://www.ogrodowisko.pl/watek/4837-lawendowy-zawrot-glowy?page=184
Kasial 12:06, 25 lis 2014

Jolu pięknie u Ciebie! Doniczki, koszyczki, lampiony, kamyczki wszystko do siebie pasuje i jest iście katalogowo. Napawam się widokami tymi
lojalna_ 12:07, 25 lis 2014

Olili napisał(a)

A to ja się jeszcze pochwalę,że zapamiętałam,że doniczka i latarenka klimat w domu tworzyły

heje hej latarenki mam dwie wiec mogę z nimi spacerowac ale swieta racja doniczek było duzo trafiły tez do domu a te na podwórku poległy przez naszego Fidka przeskoki na skróty teraz polegna przez mróz zapewne
lojalna_ 12:08, 25 lis 2014

Kasial napisał(a)
Jolu pięknie u Ciebie! Doniczki, koszyczki, lampiony, kamyczki wszystko do siebie pasuje i jest iście katalogowo. Napawam się widokami tymi

Kasiu dodatki sa teraz trzeba sie za ogród zabrac dziekuje
lojalna_ 12:13, 25 lis 2014

hortensje sa urocze