Zapewne wiele drobiazgów by sie podobnych jeszcze znalazło tak sie ostatnio zastanawiałam ze mieszkamy tak blisko a o mały włos dopiero pierwszy raz moglybysmy sie u Gosi spotkac .....
Madziu ja mam na dwoch rabatach kamyki na jednej jest tylko 3 cm a na drugiej 4 cm wysokosci kamyków. Jesienia bede dosypywac napewno. Patrzac na cebulowe nie widze zeby miały problem nawet w wyzsza iloscia. Kamienie sa lekkie a co do chwastów narzie nie ma
Ewka konewka chyba juz wrzuciła pikowana dziewczyny pikuja jak zaczyna sie zageszczac teraz Ci nie wrzuce bo w robocie jestem ....jest watek o stipie Kasiiu na sa fotki
Iwonko to nie znaczy ze nie mozna mozna bo pieknie wygladaja ten przemily i przystojny pan wyjasniał ze ekspanyswne korzenie lawendy powodija ze roza rosnie mala , niska i ma mniej kwiatów niektórym to odpowiada
Jolcia okazało się po niedzielnym odcinku że lawenda zjada różę a miała jej pomagać z mszycami wiesz zabiera miejsce i wszystko z gleby co dobre dla róży a ja z jednej strony pyrowska a z drugiej lawenda no i będzie trza zredukować chyba albo zabrać w inne miejsce ... te lawendowe a tak miało się fajnie zgrać bo dosadzałam na jesieni