Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Mysza 19:18, 20 kwi 2015

Jolcia bukszpaniki idealnie obcięłaśśliczne są
Płotek bardzo ładny, a grujecznika zazdroszczę. Moja działka się kurczy po ostatnich zakupach i już takiego nie upchnę hi hi
BusyBee 19:28, 20 kwi 2015

Jola jakiś spory ten grujecznik się wydaje...ile on ma wysokości i jaka cena...myślę o nim i chcę mieć jakieś porównanie Już dziękuję
Ps- płotek piorunem leci!
Iwk4 19:40, 20 kwi 2015

Jola, pokaż dalszą perspektywę robionego płotka. I jaką ma wysokość? To jest od ulicy w rogu, czy od sąsiada, bo nie kumam dziś zbytnio ...
lojalna_ 20:07, 20 kwi 2015

jazzy napisał(a)

Już????? Wy som niemożliwe!!!
Taki M jak Twój to skarb!

Skarb mowisz hihihi no jak kiedy ))
lojalna_ 20:08, 20 kwi 2015

Mysza napisał(a)
Jolcia bukszpaniki idealnie obcięłaśśliczne są
Płotek bardzo ładny, a grujecznika zazdroszczę. Moja działka się kurczy po ostatnich zakupach i już takiego nie upchnę hi hi

Wiesz takie geste pieknosci to sie tak masło ciachało , ja tam wprawy nie mam ale kurat trudno było zepsuc hihihi
lojalna_ 20:09, 20 kwi 2015

BusyBee napisał(a)
Jola jakiś spory ten grujecznik się wydaje...ile on ma wysokości i jaka cena...myślę o nim i chcę mieć jakieś porównanie Już dziękuję
Ps- płotek piorunem leci!

Grujecznik około 2,40 kilka gałazek ale slicznie szybko listki rosna

Kupiłam w Goczalkowicach za kedyne 56 zeta )) kofam go
lojalna_ 20:14, 20 kwi 2015

Iwk4 napisał(a)
Jola, pokaż dalszą perspektywę robionego płotka. I jaką ma wysokość? To jest od ulicy w rogu, czy od sąsiada, bo nie kumam dziś zbytnio ...

Iwka bedzie przed i po , to ma byc naroznik zeby zaslonic bezczelnie wychodzacy dach i rynne z garazu sasiada na nasza posesje to juz drugi plot bo pierwszy to mur ......ja juz siły do tego chlopa nie mam wiec powinno sie udac tym razem .... Plot nie poleci po calosci ....ale zaczyna mi sie tak bardzo podobac , ze kto wie czy nie uda mi sie namowic ema na calosc

Namiezsalam wiem wiem pismo obrazkowe jak skoczy
Iwk4 20:20, 20 kwi 2015

No to M mnie chyba zastrzeli za jakiś czas
Mam płot od strony sąsiada, drewniany, spatynowany i niechby taki został. Kilka dni temu dowiedziałam się, że ma go zastąpić betonowy płot, a ja go nie chcę Ja bym chciała taki , jak ty masz Jak powstanie ten betonowy, to go chyba zakryję takim drewnianym
lojalna_ 20:27, 20 kwi 2015

Iwka ten Twoj emus co rusz Cie prezentami obsypuje zrobi zrobi
Magda70 20:31, 20 kwi 2015

lojalna_ napisał(a)
Oj mnie zauroczyły narazie mam jednego tak mi listki szybko rosna od dwoch dni w ziemi a idzie jak burza , plotek jeszcze nie pomalowany wtopiłam z drewnochronem i u makul znalazłam pomoc gdzie szarosci szukac ....

No i na czym stanęło?? Czym w końcu malujesz płotek

Ładnie wyszlo i te kulasy...