Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 20:28, 08 cze 2015

lojalna_ 20:30, 08 cze 2015

katiaxx napisał(a)
Jola, klimaty wieczorne boskie i dzienne tyż ale jaki Ty masz talent do robienia zdjęć tak to potrafisz pokazać miło popatrzeć
a to czerwone ładne dość drobne wyżej to co ? bo mnie się właśnie taki bordo ostatnio widzi

Kasiu fajnie, ze Ci sie podoba bo ja nawet fotki na szybko taka nieczasowa jestem male drobne bordowe to orlik
lojalna_ 20:31, 08 cze 2015

Ensata napisał(a)
Ale nastrojowy taras, pięknie! fajnie Vertigo wygląda z surfinią w takim kolorze. Cudne foty

Narazie surfinia daje rade ale dziewczyny przestrzegaja ze vertigonja pozre
lojalna_ 20:45, 08 cze 2015

Rench wieczorkami sie fajnie siedzi ...tyle naszego ):

Beatko szymusia dzieki za komplementa a fotki faktycznie na chybciora ..... Lawende mam od kwietnia juz duza kupiłam , a moj red baron wydawał mi sie malo czerwony a z daleka zupełna zielen, nic mu nie daju oprocz florowitu w płynie na caly ogrod

Ewka dzieki serce , widzialam graby ...padlam i zaniemowiłam

Sebek czytalam ze organizujesz najazd na piekny ogrod trafkowy zapisz mnie na loste oczekujacych )))

Ewka 777 jakie fajne zyczenia dzieki kofana moja )

Edytko dla Ciebie szczegolne calusy ):

Marzenko zaraz lece wrecz natychmiast .....ciagle mi sie lezka kreci kurcze jak na nie patrze )

Olenko );Oki masz u mnie specjalna ;
Kacha123 20:55, 08 cze 2015

Jolka, powróciłaś w wielkim stylu, tylko mi wciąż fotek mało. Trzymam kciuki za platany, u mnie przypaliło nowy trawnik mimo nawadniania. Całuski
Madzenka 21:10, 08 cze 2015

lojalna_ napisał(a)
Bardzo Wam dziekuje za mile slowa ale teraz cos dla ludzi o mocnych nerwach niestety ........nie wiem tak naprawde czego to efekt ...liscie sa cale bez nalotu, bez dziur ...

Upały, zmiana miejsca i ekspozycji na słońce. Nic im nie bedzie. Choroby grzybowe zwykle maja grzybnie w postaci kropek lub nalotu własnie...
Podlewaj je dwa razy w tygodniu aby palace słonce im nie zaszkodziło bo jeszcze nie sa ukorzenione. Najlepszym momentem na sadzenie liściastych jest dlatego jesień, bo padają deszcze i jest chlodniej
Madzenka 21:15, 08 cze 2015

Kiedy zaczął żółknąć? Wcześniej czy teraz w upały?
lojalna_ 21:27, 08 cze 2015

Marzenko trzy kupiłam miesica temu i nic im nie było , piec kilka dni temu chyba 8 dni temu. Nowych piec zaczelo zolknac w upały i zalatwioły sie w dwa dni sa cale zolte i juz opadaj im liscie. Starym sprzed miesica listki zołkna od wczoraj .
Madzenka 21:33, 08 cze 2015

Jola to samo się wydarzyło z grujecznikiem Małej mi sadzonym w upały. Tak się zachowuja lisciaste jesli stały w ocenionym miejscu i nagle zostały posadzone na "patelni" , powinny wrocić do zycia jesli moja hipoteza jest odpowiednia. Zapytaj u Danusi, ma bardzo duze doswiadczenie z liściastymi .

Zadam głupie pytanie, czy były sadzone z donic?
malkul 21:38, 08 cze 2015

ale tu sie pieknei zrobiło, fiu fiu przycunęłam na tarsie