Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lindsay80 09:34, 10 cze 2015

ależ się u Ciebie pozmieniało, trawka już całkiem, całkiem, murek gotowy i platany - trzymam kciuki, ale na pewno się pozbierają!
A właśnie co tam jeszcze planujesz na rabacie z platanami?
siakowa 09:40, 10 cze 2015

jola widziałm juz dawno ten Twój klimat przecudny ...ciagle czekam na szeroki kadr
bdan 10:13, 10 cze 2015

Jola wybierasz się na spotkanie w niedzielę do Kapiasów?
siakowa 10:14, 10 cze 2015

bdan napisał(a)

o a to takie oficjalne śląskowe?
lojalna_ 10:59, 10 cze 2015

Kasia W76 Kasienko ciasniutko to i przytulnie

Iwka dzieki bardzo orliki faktycznie w zwirku ale rabata jeszcze nie zasypana w calosci. Musze sie do Ani usmiecjnac bo nie wiedziałam, ze ma takie jak lubie , zreszta czego ona nie ma

Rench rozgosc sie kochana przynajmniej Ty posiedxisz

Marzenko ja ciagle to analizuje i mysle , ze Faktycznie przyczyna sa upaly. Takie slowa otuchy sporo znacza zawsze łatwiej przetrzymac ten trudny czas. Rano je spryskałam , podlałam i tez wierze , ze wydobrzeja Teoje brzozy faktycznie juz spory czas temu posadzone a jednak jeszcze delikatne.

Malgosiu no tak upały zebraly zniwo u wielu z nas .....a te wiatry u mnie sa traszne .....tarmosza ciagle te rosliny i drzewa.

Agatko dzieki ()
lojalna_ 11:08, 10 cze 2015

lindsay80 napisał(a)
ależ się u Ciebie pozmieniało, trawka już całkiem, całkiem, murek gotowy i platany - trzymam kciuki, ale na pewno się pozbierają!
A właśnie co tam jeszcze planujesz na rabacie z platanami?

Pod platanami spory klopot mam z tym co sadzic

1 Fido tam ciagle lata jak ktos idzie .....i to wdluz całego płotu niestety........ Dalej sa graby i tam mam narazie tylko kulki bukszpanowe i jalowiec plozacy golden carpet .

Platany sa zasadzone w cieniu murkow, przy przesłach na srodku moze wysokie miskanty .... Najbardziej podobaja mi sie u mnie Variegaty i dalej sie zastanawiam czy jakies cyprysiki groszkowe, czy berberysy i trawy np. Carexy .....musi byc to wytrzymałe na Fidka.....

Nie moge jeszcze nic sadzic , bo płot jeszcze nie jest wyszlifowalny do konca. Pracownicy maja przerwe z powodow ble ble ...

norma......
lojalna_ 11:09, 10 cze 2015

bdan napisał(a)

O ktorej tam bedziecie? Przyjade chetnie
lojalna_ 11:10, 10 cze 2015

siakowa napisał(a)
jola widziałm juz dawno ten Twój klimat przecudny ...ciagle czekam na szeroki kadr

zarastam chwastami , jedno koncze na drugim zaczynam plewic jak to ogarnac?
siakowa 11:13, 10 cze 2015

lojalna_ napisał(a)

zarastam chwastami , jedno koncze na drugim zaczynam plewic jak to ogarnac?

no to na szerrokich kadrach nie bedzie widać ja nie wiem mam to szczęście że wiekszość rabty mam na podneisieniu które lezało ponad rok przykryte szmatą i wszytsko co tam miało korzonki zdechło...a teraz to co przyniesie wiatr to maęl i wychodzi podczas wieczornego obchodu...gorzej przy brzozowej...bo tam nawet niewyściółkowane i tam to juz prawie trawnik z chwastów....
bdan 11:13, 10 cze 2015

siakowa napisał(a)

o a to takie oficjalne śląskowe?

Kasia ja się dowiedziałam od Łukasza i Gosi

Lukasz pisze:
"Danusiu spotkanie miało być dość kameralne i nie był założony wątek, ale zebrało się więcej osób więc będzie lepiej Może by wypadało w ostatniej chwili założyć wątek, aby było wiadomo co i jak"

Jak będę coś wiedzieć więcej to będę meldować
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies