Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lindsay80 18:58, 04 paź 2015

dziś to ja miałam Lawendowy zawrót głowy jak tą ilość postów zobaczyłam - ale przyjemnie się było wrócić te kilka stron i widoczki z Twojego ogrodu zobaczyć i gości, jeszcze mi nieznanych, pooglądać na fotkach, tylko na właścicielkę się nie załapałam - ale przecież widziałam na żywo to nie ma co rozpaczać
A swoją drogą to jak Ty to robisz, że na każdym spotkaniu pogoda jest taka cudowna?
Pewnie ma się te chody, gdzieś tam u góry
lindsay80 18:58, 04 paź 2015

dziś to ja miałam Lawendowy zawrót głowy jak tą ilość postów zobaczyłam - ale przyjemnie się było wrócić te kilka stron i widoczki z Twojego ogrodu zobaczyć i gości, jeszcze mi nieznanych, pooglądać na fotkach, tylko na właścicielkę się nie załapałam - ale przecież widziałam na żywo to nie ma co rozpaczać
A swoją drogą to jak Ty to robisz, że na każdym spotkaniu pogoda jest taka cudowna?
Pewnie ma się te chody, gdzieś tam u góry
eda 19:00, 04 paź 2015

lojalna_ napisał(a)
)miłej niedzieli )Leze na lezaki i fotki z tego miesca bo ruszyc mi sie nie chce ))

Mordka ty moja no nie Jolci ale taka jak moja Ślicznieeeeee trawy ukradam
A_gawa 19:01, 04 paź 2015

Cudowny trawniczek. Był siany czy z rolki?
Ale piękny

A psiulo! Oj, moje marzenie.
Anda 19:32, 04 paź 2015

Ale śliczna piesa... Rozpływam się...

Ogród super. Wszystko ślicznie wygląda. Wczoraj Cię widziałam (foto) i bardzo sympatyczna babka jesteś, wiesz

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Malgosik 19:43, 04 paź 2015

zaglądam i ciągle jestem w szoku, że w tak krótkim czasie stworzyłaś takie urocze ogrodowe zakątki
pozdrawiam
MirellaB 19:47, 04 paź 2015

Ehhhhhh, a ja szukam i nie wiem gdzie Jolu Twoja fotka, a bardzo by mi było fajnie wiedzieć z kim piszę. Gdzie jesteś - która strona?

Ogród wiadomo ekstra, ale ja miłośniczka zwierząt uwielbiam bardziej od Twojego ogrodu Twojego psa Ale on ma mądre, inteligentne oczy Wiem co piszę znam się na psach
aga_podlasie 20:33, 04 paź 2015

Jola była i się szybko zmyła
Ale ja zdążyłam i widziałam jej przemiły uśmiech
Pozdrawiam
Madzenka 23:32, 04 paź 2015

Ożesz pysio było ?
Ewa777 18:56, 05 paź 2015

Przebiegłam przez Twój wątek, ale natrzaskaliście ogromną ilość postów Ale dałam radę Ogród masz cudowny Fotki z Twoim uśmiechem nie znalazłam Ale może kolejnym razem.... albo na żywo