Witam sąsiadkę. Ładny masz koloroy ogród-piękny ten clematis: czy on jest na południowym czy popołudniowym słońcu?
I fantastyczna piwonia-czy mogła zostawić troszkę nasion do wyhodowania dla mnie. ja mam ciemno różową...
No i fantastyczna ta praca z drzewkami na bonsai-dorodne okazy do przycinania.
Fajne zakupy ogrodowiskowe
Ja w tym względzie dopiero raczkuję, więc pozdrawiam serdecznie.
Wiem o czym mówisz, taki koci zapach....też mi okrutnie przeszkadza i mimo pięknego pokroju i mozliwości czarowania z nich pieknych kształtów nie jestem w stanie się do nich przekonać, właśnie przez ten zapach. Zatem podziwiam z daleka
Taki offtopic trochę, ale bardzo podoba mi się balustrada w Twoim ogrodzie - czy mogę się zapytać gdzie to cudo zamawiane i jaki był przybliżony koszt wykonania ?
Podoba mi się, bo jest gruba, a zarazem delikatna, ozdobna, ale nie przegięta.
Będę wdzięczny za info ! Najlepiej na maila. Dzięki z góry !
Taki offtopic trochę, ale bardzo podoba mi się balustrada w Twoim ogrodzie - czy mogę się zapytać gdzie to cudo zamawiane i jaki był przybliżony koszt wykonania ?
Podoba mi się, bo jest gruba, a zarazem delikatna, ozdobna, ale nie przegięta.
Będę wdzięczny za info ! Najlepiej na maila. Dzięki z góry !
Wracam oficjalnie na ogrodowisko! Nie było mnie bardzo, bardzo długo, ale wiecie jak to jest. Dzieci, praca, dom, na przyjemności typu: pisanie i czytanie na ogrodowisku, naprawdę nie było już czasu i siły Ale tęskniłam i jestem! Obecnie ogród prezentuje się tak:
Rabata przy altanie:
i przycięte na niej w kulki tuja i bukszpan: