Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzony z pasją

Ogród tworzony z pasją

Karol99 22:09, 07 sie 2015

Wiąz holenderski "Wredei"
Jana 22:29, 07 sie 2015

szemusia napisał(a)
Ale masz kolekcję klonów
Z ciekawością pooglądałam, bo potrzebuję coś (myślałam właśnie o klonach) do posadzenia na tle tujowego żywopłotu. Po Twoich zdjęciach widzę, ze chyba o żółtych liściach będzie lepszy niż te ciemne...
A jak myślisz, czy z Odessanum da się formować kulę? Potrzebuję coś regularnego...

Ja też potwierdzam.... żółte pięknie podkreślają zieleń.
Jana 22:33, 07 sie 2015

Mirka napisał(a)
Och ale ładnie masz w ogrodzie i widzę że ochłodzić się w basenie można :Miłego dzionka

A co to za trawka na pierwszym zdjęciu, ta po prawej stronie bo wpadła mi w oko....Pięknie wygląda na każdym zdjęciu. Muszę się też przyjrzeć temu wiązowi bo jest piękny i nie jest taki szeroki.
Karol99 22:41, 07 sie 2015

Jana napisał(a)

Ja też potwierdzam.... żółte pięknie podkreślają zieleń.

Zgadzam się
Karol99 22:43, 07 sie 2015

Jana napisał(a)

A co to za trawka na pierwszym zdjęciu, ta po prawej stronie bo wpadła mi w oko....Pięknie wygląda na każdym zdjęciu. Muszę się też przyjrzeć temu wiązowi bo jest piękny i nie jest taki szeroki.

Wydmuchrzyca piaskowa, uwielbiam ją.
anka_ 23:21, 07 sie 2015

Karolu a wydmuchrzyca nie wędruje u ciebie? Bo ja wystraszyłam się opinii i jej ekspansywności i posadziłam Schizachyrium scoparium 'The Blues'.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Jana 23:28, 07 sie 2015

Karol99 napisał(a)

Wydmuchrzyca piaskowa, uwielbiam ją.

Już sobie notuję... Wpada w oko na każdym zdjęciu
MirellaB 00:02, 08 sie 2015

Karol99 napisał(a)
ale jak juz odstoi i nie bedzie chloru?

Basen Kubusia mam na tarasie, chlapie chlorowaną wodą na trawę i ona pięknie rośnie.

Jak opróżniamy całkowicie i lejemy pod rośliny i trawę to woda trochę stoi, żeby chloru aż tyle nie było.

Dziwnie jest to,że moje psy mimo iż mają wodę w misce, a basen jest odkryty to uwielbiają ją pić i też im nic nie jest
Karol99 08:47, 08 sie 2015

anka_ napisał(a)
Karolu a wydmuchrzyca nie wędruje u ciebie? Bo ja wystraszyłam się opinii i jej ekspansywności i posadziłam Schizachyrium scoparium 'The Blues'.

Wędruje i to bardzo, ale ja regularnie wyrywam. Jakoś mi to nie przeszkadza.
Karol99 08:48, 08 sie 2015

Jana napisał(a)

Już sobie notuję... Wpada w oko na każdym zdjęciu

Piękny kolor ma, rozjaśni każdy zakątek. Plusem jest też to, że poradzi sobie na każdej glebie.