Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzony z pasją

Ogród tworzony z pasją

L00zak 08:27, 29 sie 2015

Karol99 napisał(a)
Chce się pozbyć wierzby Iwy. Z wiekiem nie robię Was w balona. Mówię serio.
Trochę się bałem że mnie tu ze względu na to niezaakceptujcie.

Rówieśnicy raczej nie wiedząc tylko niektórym mówiłem. Oni tego nie rozumieją i wysmiewaja..

Podziwiam od początku twoją pasję, a rówieśnikami się nie przejmuj, kiedyś to zrozumieją
szemusia 08:33, 29 sie 2015

Karol99 napisał(a)
Melduje, że ogród w całości podlany. Nawadnianie chodziło 3 godziny.

Ale nie skończyłem dopiero o tej godzinie, żebyście nie myśleli.

W środku nocy podlewanie byłoby conajmniej dziwne

3 godz. podlewałeś - tzn. że nic u Ciebie nie pada? U mnie co któryś dzień przekropi. CO prawda jakiegoś szału nie ma, ale zawsze coś I slońce już tak nie pali, więc roślinki całkiem dobrze się mają
Karol99 09:33, 29 sie 2015

L00zak napisał(a)

Podziwiam od początku twoją pasję, a rówieśnikami się nie przejmuj, kiedyś to zrozumieją

Dziękuję Miło mi.
Karol99 09:37, 29 sie 2015

szemusia napisał(a)

W środku nocy podlewanie byłoby conajmniej dziwne

3 godz. podlewałeś - tzn. że nic u Ciebie nie pada? U mnie co któryś dzień przekropi. CO prawda jakiegoś szału nie ma, ale zawsze coś I slońce już tak nie pali, więc roślinki całkiem dobrze się mają

U mnie padało z 4 dni temu, ale wczoraj jak wkopywałem to okazało się, że jest strasznie sucho i nie idzie wbić szpadla..
jona 10:46, 29 sie 2015

Nie martw się Karol, wyśmiewają, bo nie rozumieją nic a nic. Niezwykłe pasje, a zainteresowanie w tym wieku ogrodem jest niezwykłe, powodują, że stajesz się niepowtarzalny, jedyny w swoim rodzaju . Obok tego na pewno są rzeczy wspólne z rówieśnikami i to jest podstawa, żeby się dogadywać. Rób dalej swoje, bo ogród to tyle dobra i tyle piękna .
MirellaB 10:53, 29 sie 2015

Rozplenica bardzo duża, a dlaczego nie kwitnie?

Karol coś pusto na tej rabacie, tylko szałwie? Tyle masz miejsca, że aż się prosi by coś tam fajnego zrobić. Będziesz coś sadził?
deszczowymaj 10:55, 29 sie 2015

L00zak napisał(a)

Zgadzam się w stu procentach Twoi rówieśnicy widocznie nie są jeszcze na tyle dojrzali co Ty...i możliwe,że w głowach mają jeszcze pstro
A najważniejsze jest to,że masz swoją pasję którą tworzysz z wielkim sercem
Karol99 11:24, 29 sie 2015

jona napisał(a)
Nie martw się Karol, wyśmiewają, bo nie rozumieją nic a nic. Niezwykłe pasje, a zainteresowanie w tym wieku ogrodem jest niezwykłe, powodują, że stajesz się niepowtarzalny, jedyny w swoim rodzaju . Obok tego na pewno są rzeczy wspólne z rówieśnikami i to jest podstawa, żeby się dogadywać. Rób dalej swoje, bo ogród to tyle dobra i tyle piękna .

Dziękuję.
Takie słowa bardzo pomagają.
Karol99 11:26, 29 sie 2015

MirellaB napisał(a)
Rozplenica bardzo duża, a dlaczego nie kwitnie?

Karol coś pusto na tej rabacie, tylko szałwie? Tyle masz miejsca, że aż się prosi by coś tam fajnego zrobić. Będziesz coś sadził?

Będzie kwitła na jesieni, już jedną mam taką..

Rabata będzie robiona, ale żeby coś posadzić wyższego muszę poczekać aż sosny podrosną i je podkrzesam. Chcę tam zrobić trawiasto bylinową rabatę.
Karol99 11:27, 29 sie 2015

deszczowymaj napisał(a)

Zgadzam się w stu procentach Twoi rówieśnicy widocznie nie są jeszcze na tyle dojrzali co Ty...i możliwe,że w głowach mają jeszcze pstro
A najważniejsze jest to,że masz swoją pasję którą tworzysz z wielkim sercem

Racja.. Może kiedyś to zrozumieją.