Też lubię robić zdjęcia po deszczu Musiałam przywołać te zdjęcia Piękny dojrzały ogród.Zróżnicowane ulistnienie roślin od zieleni poprzez żółć aż do purpury.A do tego biała kora brzóz.Bardzo mi się podoba
Karolu masz rękę do roślin i zgrabnie je formujesz,nie boisz się cięcia i przekłada się to na zgrabne,zadbane krzewy.A do tego wszędzie nienaganny trawnik.
Sad niesamowity.Drzewka nienagannie uformowane i jakże czyściutko Wzorcowo
A jakie drzewka macie w sadzie? Sam je przycinasz czy tata pomaga? Ja z przycinaniem drzew owocowych zawsze mam problem jak ciąć,jakoś idzie ale takich zgrabnych jak u Was to nie mam.
Bardzo dziękuję za pochwały. Nie lubię monotonii w ogrodzie dlatego wprowadzam żywe, złociste kolory. Uważam, że ogród jest wtedy ciekawszy. Co do ciecia- teraz już się nie boje. Uwielbiam nadawać nowe kształty roślinom. Są wtedy dużo ładniejsze i porządniej wyglądają. Na początku mojej ogrodowej przygody cięcie było ostatecznościa.
W sadzie mamy czereśnie, gruszki, śliwki, jabłka, wiśnie, morele i leszczyny. Na samym końcu znajduje się pergola z winogronem. Drzewka z reguły sam przycinam, czasami pomoga mi tata.