Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... » Edycja postu

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

jazzy 09:59, 12 sie 2015

babka napisał(a)

Zdecydowanie

Planujesz więcej?
Ewa777 11:37, 12 sie 2015

Wróciłam po wojażach Obejrzałam Twoją super rabatkę z alubordem (świetny pomysł). Poczytałam , pośmiałam się, macham do Ciebie i lecę dalej
Ewkakonewka 13:55, 12 sie 2015

Pozdrawiam upalnie
Robić się nie da nic to przynajmniej na bieżąco będę przez chwilę bo prawie wszędzie spokój
Konieczki 17:02, 12 sie 2015

jazzy napisał(a)

A mi eM zabrania ogrod podlewać Straszą że wody w studniach zabraknie...
Niech już pada ten deszcz...

Mój eM też na mnie krzyczy
lojalna_ 19:58, 12 sie 2015

Martus o ktorej jestes? 3. . ..? W nocy hihi bo ja dzis robote mam to chyba bede .....buziaczki
Jagodaa 20:05, 12 sie 2015

Super pomysł z tym żwirowym paskiem . Ja taki pasek planuję przy donicy, bo kiedyś ścinanie trawy wzdłuż wykończyłoby mnie . Pięknie będzie, gdy runianka się rozrośnie. Ogród zapowiada się baaaardzo ciekawie .
Tess 10:17, 13 sie 2015

jazzy napisał(a)
Aluminiowy "ekobord" - made by eM

Zainspirowałaś mnie tym ekobordem. eMa już wtajemniczyłam, ucieszył się, że pozbędzie się "przydasi", skitranych od wielu lat w graciarni
gierczusia 15:20, 13 sie 2015

jazzy napisał(a)

Tak, śmiej się, śmiej a ja tu w stresie
ML tegoroczne, sadziłam jakoś w maju
A ekobord to...jakby to powiedzieć... te listewki z których składają się rolety zewnętrzne na okna Jedna nam się popsuła, a że nic nie może się u nas zmarnować, to jest ekobordzik
To coś jak to: http://www.rol-dom.pl/wp-content/uploads/2013/03/PA5-300x300.jpg tylko eM brał po dwie i składał w literę L żeby przytwierdzić do podłoża

Nooo ładnie przeciorałas mnie przez praaaiwie cały wątek cobym do tego opisu ekobordow cudnych dotarła ale to moja wina , moja...bom nie na bieżąco . Ale najgorsze jest to ,że nawet po tym opisie dalej nie wiem co zacz... W literę L powiadasz.... A one jakoś się składają ???? Sorry za pytania lajk e debil ale nie mam rolet zewnętrznych....
jazzy 16:04, 13 sie 2015

Ewa777 napisał(a)
Wróciłam po wojażach Obejrzałam Twoją super rabatkę z alubordem (świetny pomysł). Poczytałam , pośmiałam się, macham do Ciebie i lecę dalej

Hejka Ewcia! Cieszę się, że jesteś choć na chwilkę, bo u mnie to nuda, że wszyscy ziewają
jazzy 16:06, 13 sie 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Pozdrawiam upalnie
Robić się nie da nic to przynajmniej na bieżąco będę przez chwilę bo prawie wszędzie spokój

A gdzie tam spokój Są wątki, w których mimo skwaru i suszy nie ma zmiłuj