Dzięki Jagoda za miłe słowo
Serio, miło mi w ogóle, że do mnie zaglądasz
Runianka ma tam jednak za dużo słońca, dostaje takich jasnych przyrostów, ale na razie nie ruszam jej stamtąd
Pozdro
co jeszcze chcesz podziubac w tym sezonie ? Czy juz planujesz wiosennie?
Ja ciagle czekam na zamkniecie ogrodzenia i to jskos mnie blokuje by sadzic cos pod płotem. Wiesz zastanawiam sie co by pasowało do moich grabow iiiii kwadratow bo z kulek zrobiłam kosteczki chciałam tam rozplenice zas! Bo mam ich sporo ale chyba nie bardzo ....to musiałoby byc mechate i ciemnozielone ....... Jutro porobie fotki moze zerkniesz
Hihi, jaki znowu debil? Rolety składają się z tych listewek, czy piór, jak to fachowcy nazywają, każde pióro możesz rozdzielić, jak złożysz po dwa to zrobisz z nich literę L układając je prostopadle
Jeśli to moje tłumaczenie nadal o kant d... rozbić, to po proszę eMa o prezentację
W tym sezonie chciałabym jeszcze ho ho
M.in.
* dosypać ziemi tam gdzie brakuje (może uda się w przyszłym tyg. jak upały zelżeją),
* zorać glebogryzarką sąsiednią działkę i posiać tam trawę,
* posiać trawę na ostatnim już fragmencie mojej osobistej działki
* ułożyć płyty betonowe na fragmencie pt. "kopia pina trawiastego" (wiem, słońce mocno przygrzewa... )
* zorganizować ogrodzenie na spółe z sąsiadem A to oznacza - precz pijany płocie z siatki leśnej!
* wybrać się na plantację po buksy i laurowisnie też będę rzeźbić kwadraty
* poprzesadzać co nieco
Plan ambitny, co?
W sprawie Twoich grabów oczywiście, że wpadnę zerknąć