wpisałam i ja jakaś gupia jeste, jak go się czyta ? To się jakoś ma do znaków zodiaku czy wszystkie przypisy tyczą się wszystkich znaków naraz ?? To ważne bo teraz muszę z wyprzedzeniem umówić się na kolejną wizytę
lojalna_ napisała: ,,Martus kalendarzyk ogrodnika masz ? Tam ponoć takie ciekawostki" )) jazzy napisała: ,,I nie tylko ogrodnika. Tam nawet pokazują kiedy okna najlepiej myć albo kiedy iść do fryzjera" Kalendarzyk taki, siaki i owaki. Marti, Ty nie pomyl czasami tych kalendarzyków, bo któregoś razu złapiesz kosiarkę i będziesz jechała trawnik w/g niego osiem dni pod rząd.
hihihi .... kalendarzyk księżycowy ... trza pomyśleć z tym fryzjerem to faktycznie nie ma żartów, ja w ciemno poszłam i też jakoś nie bardzo wyszłam
o wy o fryzjerze mówicie, musze sie w końcu wybrać
Te znaki to informacja w jakim znaku księżyc się znajduje. Ale na to nie pacz
Trochę jesiennych kadrów
Wpadam sobie do Ciebie często na kawę dla relaksu, ale jak dzisiaj sprawdziłam sobie w kalendarzu księżycowym to powinnam odwołać jutrzejszego fryzjera i zabrac się za mycie okien to ja sobie już pójdę
Ok w takim razie dziś jeszcze raz podejdę do tematu. To poważna sprawa jest
Dawno zdjęć nie było, wprowadzę trochę koloru, bo zdjęcia piękne. Pozdrowienia zostawiam