Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

AniMa 13:30, 30 wrz 2016

Podziwiam tez ten trawniczek wokół buksów...precyzja
eda 22:12, 30 wrz 2016

Marcia ale pięknie no i widzisz doczekałaś się cudownie masz buziolki zostawiam
eda 16:00, 02 paź 2016

Toś mnie zastrzeliła ha ha z pysznogłówkami jak je jeść hę? zaliczyłaś już Marcia bo ja zjadłam nasturcję i słodka była
Buziolki
Zana 16:25, 02 paź 2016

Martuś zapodałaś fotki z których wyłania się naprawdę piękny kompozycyjnie ogród. Prosty, spójny a jednocześnie ciekawie różnorodny. Twoje kulki w trawie uwielbiam, uwielbiam po stokroć. Piszesz, że pokazujesz ciągle to samo. Niby tak, ale to samo jest za każdym razem inne. Przepięknie jedziesz koleżanko z tym ogródkiem.

Zdjęć nie cytuję, bo wszystkie bym musiała.
jazzy 22:18, 02 paź 2016

Milka napisał(a)
Eeee tam miód, prawda u mnie rutewki ciężko sobie radziły, dopiero teraz dołem puszczają, kwitły słabo, może za rok, bo one świeżonki.
Moje też w tym roku posadzone. W takim razie za rok obie czekamy na miliony kuleczek

anna_t napisał(a)

to pumillo? pokazalabys szerszy kadr jak to poukładałaś? lubię Twoje kompozycje
To właściwie nie jest poukładane, tylko porozrzucane Nie miałam tam żadnego konkretnego planu. Sadziłam tak aby w następnych sezonach podrośnięte rośliny zatarły granice między korą a żwirem. Teraz to wygląda zbyt geometrycznie, a tak nie powinno być Zwłaszcza, że są tam już kostki z cisa.
I tak, to pumilio. Obok hakone, liriope, carexy...

leon60 napisał(a)
pięknie z każdej strony i grujeczniki śliczniusie
Ola, dziękuję! Grujecznikami jestem oczarowana Te małe okrągłe listeczki jak monety

beata_m napisał(a)
ooooooooooo widzisz a mi się wielopniowe jakieś przy tarasie marzy!!!!!!!!!! Marta piękne grujeczniki, piękne kadry! Sporo podziałałaś, tu kamyczek tam kora, i miskanty w prostokącie
Właśnie nie mogę się doczekać jak kora nie będzie się już wyróżniała na tle kamyczka
Buziaki Beatka i dziękuję!

klaudia10140 napisał(a)
piekne rosliny zapraszam do mnie
Dzięki!

beta napisał(a)
Marta...cudnie babo masz☺☺☺☺naprawdę jest na co popatrzeć i oko nacieszyć. ..nietuzinkowo i ciekawie ☺
Całuję Cię, babo!

polinka napisał(a)

Marta, po takich widokach już nigdy Ci nie uwierzę, że możesz mieć brzydko!
Tworzysz zjawiskowy ogród, który przyciąga wzrok na dłużej i powoduje zozdziawienie paszczy
Poli, kochana jesteś! Nawet nie wiesz jak takie słowa dają kopa do działania. Buziak!

kamila66 napisał(a)
Wróciłam
Pięknie Wszystko wygląda Mimo tego, że masz już dość gęsto na rabatach, jest ład i porządek, może to zasługa geometryczności
Mój eM mówi, że jestem nienormalna, bo ja zawsze z poziomicą i miarką w ogrodzie No i pewnie ma rację...

bdan napisał(a)
Marta odnośnie palikowania umberk. Tak jak pisałam, było to w czasach mojej całkowitej ciemnoty, małżonek stwierdził, że nie trzeba, więc nie palikowaliśmy. Nie byłam jeszcze wtedy na ogrodowisku, zebym tysiące postów i zapytań o te paliki napisała
Nie złamały sie, dzisiaj mają dosyć grube pieńki.
Ale platany już mam opalikowane i nie wiadomo jak długo je w strachu opalikowane zostawię
Bardzo ładnie i prosto urosły Twoje umbry. U mnie strasznie duje, wolę nie ryzykować bez palików
jazzy 22:26, 02 paź 2016

Milka napisał(a)
A ja uwielbiam te porozrzucane kule, szkoda, że u mnie juz nie da się tego skopiować. I gracki jak cudnie kwitną
Irenka, na pewno znajdziesz jeszcze jakieś miejsce na kulkowisko Te moje gracki kwitnące, to raczej nie gracki. Z Kamilą66 ustaliłyśmy, że to Silberspinne

AniMa napisał(a)

Pięknie... uwielbiam te twoje faktury a wyrazistość zdjęć powala. 5+
Dziękować, dobra kobieto!

Podziwiam tez ten trawniczek wokół buksów...precyzja
Hihi, trawniczek mocno wyszuszony, dobrze że pada w końcu

eda napisał(a)
Marcia ale pięknie no i widzisz doczekałaś się cudownie masz buziolki zostawiam
Jeszcze czekam, bo ogrodnik chyba ciągle czeka... nieustannie...

Toś mnie zastrzeliła ha ha z pysznogłówkami jak je jeść hę? zaliczyłaś już Marcia bo ja zjadłam nasturcję i słodka była
Buziolki
No płatki chiba One muszą być pyszne... jak sama nazwa wskazuje Nie mam ich u siebie, więc nie próbowałam jeszcze.

Zana napisał(a)
Martuś zapodałaś fotki z których wyłania się naprawdę piękny kompozycyjnie ogród. Prosty, spójny a jednocześnie ciekawie różnorodny. Twoje kulki w trawie uwielbiam, uwielbiam po stokroć. Piszesz, że pokazujesz ciągle to samo. Niby tak, ale to samo jest za każdym razem inne. Przepięknie jedziesz koleżanko z tym ogródkiem.

Zdjęć nie cytuję, bo wszystkie bym musiała.
Anula, buziak ogromniasty! Chyba się z Tobą prześpię na tym dizajnerskim łóżku
jazzy 22:30, 02 paź 2016

Na dobranoc trochę trzcinnikowo... i takie tam

lindsay80 23:19, 02 paź 2016

Pięknie Marta, te kule bukszpanowe w trawie wyglądają kapitalnie, ale cała reszta też bardzo smaczna.
jazzy 23:31, 02 paź 2016

lindsay80 napisał(a)
Pięknie Marta, te kule bukszpanowe w trawie wyglądają kapitalnie, ale cała reszta też bardzo smaczna.
Hihi, a ja właśnie u Ciebie byłam i wyjść nie mogłam ...z podziwu!
lindsay80 23:36, 02 paź 2016

jazzy napisał(a)
Hihi, a ja właśnie u Ciebie byłam i wyjść nie mogłam ...z podziwu!

widzisz, nie tylko Ty taką pracę u podstaw wykonujesz
Ale obie już jesteśmy bliżej niż dalej!