Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

siakowa 12:01, 12 gru 2014

ewus w przyszłym roku juz takie http://www.tykwa.info/sphinx3.html
Ewkakonewka 12:05, 12 gru 2014

eda napisał(a)
suuuperaśnie ja coś nie mogę spreju zdobyć ale na patrzałam się jeju
No super myślę myślę muszę coś jeszcze wymyślę u siebie tak fajnie ozdobiłaś łłuuuuu buziaki
Też cię uwielbiam

Edzia Ty kreatywna jesteś niezwykle, mnie precyzyjne prace tam gdzie musi być równiutko przyklejone pokonują, nie da się i koniec. M. mi wszystko mierzy i wyznacza w ogrodzie i w domu, ale już w robienie takich pierdołków go nie angażuje, bo nie ma na to czasu Będę zaglądać co tam dzisiaj zmajstrujesz? Buziaki
Ewkakonewka 12:06, 12 gru 2014

siakowa napisał(a)
ewus w przyszłym roku juz takie http://www.tykwa.info/sphinx3.html

Super są !!! Dobra Chyba w lipcu zacznę heheehe
Ewkakonewka 12:10, 12 gru 2014

lojalna_ napisał(a)
Ja juz zupełnie zgłupiałam ..... Czy to Ty czy nie Ty ... Po dzisiejszych fotkach ogrodu to tak ale mysłałam ze studentka jeszcze jestes ..... Zgłupiałam fest

Jola??? Ja blondynka od roku, ale już nie czaję Ja studentka? Toż to 15 lat temu temat zamknięty
Ewkakonewka 12:15, 12 gru 2014

Edit napisał(a)

Jej jak pięknie u Ciebie! i jak świątecznie! Ja również jeszcze u Ciebie nie byłam, ale teraz będę zaglądać Mój klimacik poczułam

Miło mi Cię gościć Zapraszam serdecznie i dziękuję za miłe słowa Świątecznie na dworze, bo w domu to jeszcze chwila Taka pracowita chwila hehehe
Ewkakonewka 12:17, 12 gru 2014

bartek_luberda napisał(a)
Fajny pomysł z tymi dyniami

No przecież, że nie mój Tzn. malowanie tykw nie mój, ale już wieszanie ich na drzewach to tak, pod nim mogę się podpisać heheheeh
Ewkakonewka 12:22, 12 gru 2014

jazzy napisał(a)
Oooo jak ładnie!
Widać, że nie marnujesz czasu
Czekam na więcej
:-*

Właśnie jakby marnuję eh ciągle w domu siedzimy chorzy, no ale tak musi być, przywilej przedszkolaka, chociaż i duży się załapał, jak wszyscy to wszyscy Już mi się trochę to wiankowanie nudzi powoli, jeszcze jeden, a potem to chyba perfekcyjną panią domu będę uprawiać, a potem to już tylko rewolucje kuchenne
Ewkakonewka 12:26, 12 gru 2014

Iwk4 napisał(a)
Wianuszek z orzechów świetnie widać na tym płocie. Tylko przez moment się zastanawiałam, czy to wewnątrz, czy na zewnątrz
Ubawić się tu można normalnie

Rzęsy U mnie też rzadsze i muszę trafiać w te włoski. to trwa I żeby choć ktoś potem to dostrzegł

Ten jest wewnątrz bo go widzę z domu , a na zewnątrz zawiśnie drugi
Bo tak sobie pomyślałam, że wieszam na zewnątrz i go widzę 3 min. dziennie jak wracam do domu tylko, a jak wisi też wewnątrz to sobie na niego zerkam częściej
Rzęsy z Edą malowałyście widzę heheheehe
Ewkakonewka 12:29, 12 gru 2014

siakowa napisał(a)
ale fajnie miec juz na czym pięknosci powiesić

Hm no tak, jak jest to nawet się o tym nie myśli, tylko, że trzeba udoskonalić to i tamto
lojalna_ 13:32, 12 gru 2014

Ewka to ja mam jednak Ciebie na fejsie? Ty wygladasz ja 20 tka ! Kobieto gdzie takie powietrze jest albo takie geny rozdaja ? Ja myslałam ze pomyliłam zaproszenia a wczoraj patrze to Twoje zdjecia ogrodu o matko dawno takiego szoku nie przezyłam