Edzia Ty kreatywna jesteś niezwykle, mnie precyzyjne prace tam gdzie musi być równiutko przyklejone pokonują, nie da się i koniec. M. mi wszystko mierzy i wyznacza w ogrodzie i w domu, ale już w robienie takich pierdołków go nie angażuje, bo nie ma na to czasu Będę zaglądać co tam dzisiaj zmajstrujesz? Buziaki
Właśnie jakby marnuję eh ciągle w domu siedzimy chorzy, no ale tak musi być, przywilej przedszkolaka, chociaż i duży się załapał, jak wszyscy to wszyscy Już mi się trochę to wiankowanie nudzi powoli, jeszcze jeden, a potem to chyba perfekcyjną panią domu będę uprawiać, a potem to już tylko rewolucje kuchenne
Ten jest wewnątrz bo go widzę z domu , a na zewnątrz zawiśnie drugi
Bo tak sobie pomyślałam, że wieszam na zewnątrz i go widzę 3 min. dziennie jak wracam do domu tylko, a jak wisi też wewnątrz to sobie na niego zerkam częściej
Rzęsy z Edą malowałyście widzę heheheehe
Ewka to ja mam jednak Ciebie na fejsie? Ty wygladasz ja 20 tka ! Kobieto gdzie takie powietrze jest albo takie geny rozdaja ? Ja myslałam ze pomyliłam zaproszenia a wczoraj patrze to Twoje zdjecia ogrodu o matko dawno takiego szoku nie przezyłam