Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Iwk4 23:10, 09 gru 2014

No Ewcia, myślałam, że na ogrodowisku siedzę, a tu same pyszności z lodówki, a nie z ogrodu.
Jeśli ta zima szybko się nie skończy, (wiem, jeszcze się nie zaczęła )
Danusia nas wyeksmituje. Ciągle czytam o jakiś przysmakach, przepisach, hi, hi.
Matka, fotko, ciacho i lodówka - dobre

Na mnie też dzieciaki krzywo patrzą, że ciągle z aparatem latam
M chciał mi prezentem sypnąć na gwiazdkę, ze niby o tablecie marzę, a ja mu szepcę do uszka, ze wolałabym aparat lustrzankę, na co on mi: "zwariowałaś kobieto, aż tak myślisz, ze cię kocham? " (to było dokładnie po tym, jak cenę tej lustrzanki zobaczył w necie ... )
A mówią, że miłości wycenić się nie da
Ewkakonewka 23:35, 09 gru 2014

Masz rację Iwonka A do tego nawet nie ja to piekłam A tu masz babo placek tyle łasuchów hehehehe
Ogrodowisko wywołuje pewne określone zachowania w tym robienie zdjęć /nawet w lodówce uhuhuhu/.
Może jednak M. Cię kocha, aż tak albo chociaż niech z Walentynkami to połączy albo jeszcze coś wymyśl, że okazja No niech jakoś tą miłość skumuluje finansowo hihihi trzymam kciuki
Iwk4 00:11, 10 gru 2014

No wiesz, dzień przed walentynkami mam jeszcze urodziny. Mogę nawet poczekać do lutego. Byleby tableta zamienił na lustereczko Takie z trybem macro.
siakowa 07:42, 10 gru 2014

o matko ale macie zdrowie dziewczyny, ja o tej godzinie już trzeci sen sniłam

Pozdrawiam
Gocha 10:28, 10 gru 2014

Ewuś ja się nie załapałam na ciacho - BUUUUU czy Ty usunęłąś to zdjęcie już bo ja go nie widzę a chciałam sobie na niego popatrzeć chociaż w pracy. A lustrzanka fajna rzecz- przyznaję. Ja korzystam z prezentu ,który dostał mój syn w nagrodę na zakończenie gimnazjum i całkiem fajną lustrzaankę sobie wybrał ale niestety nie ma jeszcze obiektywu macro- mus dokupić. I jeszcze pare akcesoriów by się przydało. Ale teraz ładnie na dworze- takie słoneczko, mróz i błękit i troszkę bieli. Buziaki
lojalna_ 18:35, 10 gru 2014

Ewka 7 lat impezy robiłas ? No to dziewczyno masz praktyke ....restsuracje musisz otworzyc albo agro turist
Napia 22:12, 10 gru 2014

Widzę, że wpadłam na ciacho pyszne
Ewkakonewka 22:37, 10 gru 2014

Iwk4 napisał(a)
No wiesz, dzień przed walentynkami mam jeszcze urodziny. Mogę nawet poczekać do lutego. Byleby tableta zamienił na lustereczko Takie z trybem macro.

Oooo to szanse są na powodzenie, użyj jeszcze jakiejś magicznej mocy hehehe
Ewkakonewka 22:39, 10 gru 2014

siakowa napisał(a)
o matko ale macie zdrowie dziewczyny, ja o tej godzinie już trzeci sen sniłam
Pozdrawiam

No i będziesz zdrowa i silna, a my niewyspane itd. Co zrobić
Ewkakonewka 22:43, 10 gru 2014

Gocha napisał(a)
Ewuś ja się nie załapałam na ciacho - BUUUUU czy Ty usunęłąś to zdjęcie już bo ja go nie widzę a chciałam sobie na niego popatrzeć chociaż w pracy. A lustrzanka fajna rzecz- przyznaję. Ja korzystam z prezentu ,który dostał mój syn w nagrodę na zakończenie gimnazjum i całkiem fajną lustrzaankę sobie wybrał ale niestety nie ma jeszcze obiektywu macro- mus dokupić. I jeszcze pare akcesoriów by się przydało. Ale teraz ładnie na dworze- takie słoneczko, mróz i błękit i troszkę bieli. Buziaki

Gosia załapałaś się, gdzieś tam jest Tylko o tym ciastku niechcący kilka stron już mlaskania powstało hehehe Zdjęcia Twoje przepiękne ze szronem Może syn po maturze dostanie obiektyw? I Ty skorzystasz i my oczy nacieszymy