Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

baraga1904 18:37, 27 gru 2014

...stawiam na wiosnę w marcu niech no tylko bocki zaczną wracać i już będzie pięknie
Ewkakonewka 18:39, 27 gru 2014

tak, tak, tak a to się rozmarzyłam od razu
18:39, 27 gru 2014
U mnie też bezśnieżnie, jest szron i wystarczy - jak dla mnie. Jest malowniczo i fotogenicznie - zapraszam na zdjęcia.
mira 18:46, 27 gru 2014

Poświątecznie pozdrawiam i życzenia Imieninowe ciut spóźnione składam - samego dobrego!!!
idzie mróz lecę okryć hortensje - była wiosna i nagle zima - zaskoczyło mnie

pozdrawiam
beata_m 07:14, 28 gru 2014

mnie się wiosna od marca też podoba! mam tyle pracy żeby Was dogonić hihihi ja też właśnie róże poodkrywałam i nie wiem czy lecieć ją zakryć czy dać jej już spokój. Kopczyk ma więc może zaryzykuje a co tam
beata_m 07:14, 28 gru 2014

mnie się wiosna od marca też podoba! mam tyle pracy żeby Was dogonić hihihi ja też właśnie róże poodkrywałam i nie wiem czy lecieć ją zakryć czy dać jej już spokój. Kopczyk ma więc może zaryzykuje a co tam
Betka 10:00, 28 gru 2014

Ewkakonewka napisał(a)
Na święta zakwitł jeden kwiatek Reszta może na Nowy Rok się wyrobi

Macham Wszystkim

Śliczny kwiatuszek
witam poświątecznie widzę że choineczka piękna ogród w bieli też!!!
siadłam i nadrabiam i stwierdzam że za długo mnie na O nie było!!! Chyba łatwiej będzie po prostu na bieżąco niż nadrabianie .
PS. maje kwiatuszki zgubiły wszystkie pączusie przeze mnie przestawiłam je z parapetu na inny parapet no i poleciały wszystkie!!! Więc nie przestawiaj kwiatuszka nigdzie !!!!

Pozdrawiam
Napia 13:23, 28 gru 2014

Piękny ten biały grudnik na tle ośnieżonego ogrodu I rzeczywiście nie wolno go przestawiać, bo bardzo wrażliwy na zmianę miejsca - natychmiast gubi kwiaty i przestaje wypuszczać nowe pączki. Sprawdziliśmy to w zeszłym roku.
Wiosna w marcu też mi się marzy, ale i ja musiałam pookrywać hortensje i pnącą różę, bo temperatury zeszły do -12, a śniegu na razie niewiele.
Czytałam, że Was także dopadło jakieś choróbsko, mam nadzieję, że święta spędzone już w dobrym zdrowiu i nastroju.

Pozdrawiam serdecznie
Ewkakonewka 14:55, 28 gru 2014

lew_ogrodowy napisał(a)
U mnie też bezśnieżnie, jest szron i wystarczy - jak dla mnie. Jest malowniczo i fotogenicznie - zapraszam na zdjęcia.

Wychodzi na to, że u mnie jeszcze nie wystarczy nawet tego co napadało bo paaadaaa sobie dalej
Zdjęcia lukrowane oglądałam, śliczne
Ewkakonewka 14:59, 28 gru 2014

mira napisał(a)
Poświątecznie pozdrawiam i życzenia Imieninowe ciut spóźnione składam - samego dobrego!!!
idzie mróz lecę okryć hortensje - była wiosna i nagle zima - zaskoczyło mnie

pozdrawiam

Dziękuję bardzo Kochana ja to zwykle o imieninach bliskich nawet zapominam eh kiedyś babcia o wszystkich pamiętała i przypominała, a teraz to różnie bywa.