Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Ewkakonewka 15:03, 28 gru 2014

beata_m napisał(a)
mnie się wiosna od marca też podoba! mam tyle pracy żeby Was dogonić hihihi ja też właśnie róże poodkrywałam i nie wiem czy lecieć ją zakryć czy dać jej już spokój. Kopczyk ma więc może zaryzykuje a co tam

No Ty chyba jeszcze łopaty nie zdążyłaś nawet schować hehehehe zrób sobie chwilę przerwy Ja róże tylko okopczykowałam i mają sobie radę dać Bynajmniej zawsze tyle wystarczało I byle do marca teraz
Ewkakonewka 15:10, 28 gru 2014

Betka napisał(a)

Śliczny kwiatuszek
witam poświątecznie widzę że choineczka piękna ogród w bieli też!!!
siadłam i nadrabiam i stwierdzam że za długo mnie na O nie było!!! Chyba łatwiej będzie po prostu na bieżąco niż nadrabianie .
PS. maje kwiatuszki zgubiły wszystkie pączusie przeze mnie przestawiłam je z parapetu na inny parapet no i poleciały wszystkie!!! Więc nie przestawiaj kwiatuszka nigdzie !!!!
Pozdrawiam

Betka fajnie, że zaglądasz, ale chyba szkoda czasu na nadrabianie, może obrazki tylko jak już heheeheh, a regularne pogaduszki zaraz zaczniemy ogrodowo bardziej coś trzeba podumać nad zmianami i to będzie teraz ten czas
O nieprzestawianiu ciekawa informacja, nie ruszam go więc więcej, bo to jego drugie miejsce jest, ale wcześniej maluteńkie pączki miał jak go przeniosłam i nic się nie działo.
Odpozdrawiam
Ewkakonewka 15:20, 28 gru 2014

Napia napisał(a)
Piękny ten biały grudnik na tle ośnieżonego ogrodu I rzeczywiście nie wolno go przestawiać, bo bardzo wrażliwy na zmianę miejsca - natychmiast gubi kwiaty i przestaje wypuszczać nowe pączki. Sprawdziliśmy to w zeszłym roku.
Wiosna w marcu też mi się marzy, ale i ja musiałam pookrywać hortensje i pnącą różę, bo temperatury zeszły do -12, a śniegu na razie niewiele.
Czytałam, że Was także dopadło jakieś choróbsko, mam nadzieję, że święta spędzone już w dobrym zdrowiu i nastroju.
Pozdrawiam serdecznie

Hej, dzisiaj śnieg dalej pada, chociaż już by wystarczyło tyle co jest.
Grudnika już nie tykam, niech sobie kwitnie ładnie, mam go krótko, maleństwo takie. W ogrodzie nic nie okrywam, na zasadzie, niech sobie wszystko radzi samo, puki co nic mi chyba jeszcze nigdy nie przemarzło, albo nie pamiętam teraz o tym Święta były zdrowe i cuuudowne, chwila przerwy w chorowaniu w odpowiednim momencie Dziękuję Macham
eda 16:45, 28 gru 2014

Iwk4 19:14, 28 gru 2014

Ewkakonewka napisał(a)

Dziękuję bardzo Kochana ja to zwykle o imieninach bliskich nawet zapominam eh kiedyś babcia o wszystkich pamiętała i przypominała, a teraz to różnie bywa.

Ja też tak mam. Już sobie zapisuję w kalendarzu, a potem zapominam zaglądnąć na czas
Pozdrowienia zostawiam.
lojalna_ 19:25, 28 gru 2014

I jak tam ? Co robisz ....?
eda 21:02, 28 gru 2014

Ewcia ja zapomniałam miałaś pewnie imieninki ?
tromba prawdziwa ze mnie
więc 100000000 buziaków i uścisków

Ewkakonewka 21:50, 28 gru 2014

Iwk4 napisał(a)

Ja też tak mam. Już sobie zapisuję w kalendarzu, a potem zapominam zaglądnąć na czas
Pozdrowienia zostawiam.

Też zaczęłam zapisywać, ale to za mało. Chyba w telefon trzeba wprowadzić powiadomienia.... Bo na własną pamięć w tym temacie to nawet nie ma co liczyć Macham zimowo
Ewkakonewka 21:51, 28 gru 2014

lojalna_ napisał(a)
I jak tam ? Co robisz ....?

Słodko leniuchowałam z rodziną, a potem ze znajomymi Dobrze, że jutro pracowity dzień to odleżyn się nie nabawimy huhuhuhuhu
Ewkakonewka 21:54, 28 gru 2014

eda napisał(a)
Ewcia ja zapomniałam miałaś pewnie imieninki ?
tromba prawdziwa ze mnie
więc 100000000 buziaków i uścisków

Hahahaha szalona Piękne kwiatuchy Może zrób jakiś serial kwiatkowo-diamentowy u siebie bo masz z czego wybierać Dziękuję odbuziakowuję