Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Ewkakonewka 22:47, 12 sty 2015

Donia72 napisał(a)
Ewka, przyszłam się przywitać U mnie pogoda do doopy Pada deszcz i nic się nie chce robić.

Hej, hej, u mnie też jakby dużo oooo można wstawić w tym dooopa Może się nie chcieć zima jest przecież
Ewkakonewka 22:48, 12 sty 2015

jazzy napisał(a)
Macham przy kawce Mimo, ze ostatnio mało się udzielam, często myślę i macham telepatycznie
Buziaki i byle do wiosny

Buziaki Telepatyczne też przyjęte Ale pojaw się jeszcze przed tą prawdziwą wiosną
Ewkakonewka 22:51, 12 sty 2015

Iwk4 napisał(a)
Ewa, wróciłyście już z wojaży na ziemię? Pozdrawiam.
Powiedz lilakowi, że ma jeszcze spać. Ja dziś zrobiłam obchód po moim ogrodzie i się uspokoiłam. Prawie wszystko śpi. Tylko krokusy wyłażą, ale dziś im nakazałam, ze mają się nie spieszyć

Hahahaha oj Iwonka, nie bo czekamy na Ciebie jeszcze haahahaha
Lilakowi tak powiem Nie wiem jeszcze tylko czy czule to zrobić czy jednak zdecydowanie mu huknąć Reszta u mnie też śpi. Krokusów wcale nie mam. Chyba. Kiedyś miałam, ale po przeprowadzkach na rabatach zniknęły, albo je zwierzątko skonsumowało jakieś.
Ewkakonewka 22:52, 12 sty 2015

Marzena2007 napisał(a)
Macham Ewo prawiewiosennie

Siejesz optymizm
Ewkakonewka 22:54, 12 sty 2015

eda napisał(a)

Ewcia znalazłam taki w necie ale coś nie mogę wstawić nazywa się Ville de lyon - Large Flowered Clematis

Odbuziakowuję Eda szczęśliwa Kobieto
Wrzuciłam temat jeszcze tu:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/80-powojnik-clematis?page=59#post_3
i co ciekawe jest kilka typów, i jakby wszystkie pasują, albo ja tych subtelnych różnic nie widzę, bo z reguły nie widzę.
lojalna_ 11:13, 13 sty 2015

Ewciu miała byc zima i czas na przemyslenia douczenia i takie tam, kurcze a to juz cieplo sie robi a ja nadal w powijakach , owszem poogladałam jeszcze raz sporo ogrodów ale nadal czyje sie niedouczona w tylu tematach.....kiedy ja to ogarne ?

Buziaczki nic u Ciebie nievprzeczytalam obiecuje, ze nadrobie
eda 11:27, 13 sty 2015

Hej wiem wiem w oczach się mieni na żywo było by lepiej trza wziąć kwiat i do szkółki niech szukają odmiany oooo
Ewkakonewka 17:33, 13 sty 2015

Jola nic się nie martwimy jeszcze dwa miesiące na planowanie, roztrząsanie, dokształcanie i inne kombinowanie. Damy radę
Zdrówka życzę

Eda okazuje się, że ja widzę fiolet, a dziewczyny ostry róż. Ale najważniejsze w sumie to cięcie było. Ale to jeszcze chwilka do cięcia.
A mam nauczkę na przyszłość, bo były kwitnące, ale takie drobne łodyżki miały, a ten był taki bardziej wypasiony, ale kwiatów nie miał, no i się okazał nie taki jak trzeba Macham, macham

Wiosennie dzisiaj i optymistycznie, +7 i słońce cudne
bdan 17:48, 13 sty 2015

Ewa dopiero dzisiaj znalazłam troche czasu, żeby zajrzeć na ogrodowisko. Dziękuję, za życzenia u u mnie i również życzę wszystkiego dobrego, zwłaszcza dużo miłości i zdrówka.

Mam nadzieję, ze uda mi się w najbliższym czasie uda mi się częściej być na ogrodowisko
Madzenka 19:44, 13 sty 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Jola nic się nie martwimy jeszcze dwa miesiące na planowanie, roztrząsanie, dokształcanie i inne kombinowanie. Damy radę
Zdrówka życzę

Eda okazuje się, że ja widzę fiolet, a dziewczyny ostry róż. Ale najważniejsze w sumie to cięcie było. Ale to jeszcze chwilka do cięcia.
A mam nauczkę na przyszłość, bo były kwitnące, ale takie drobne łodyżki miały, a ten był taki bardziej wypasiony, ale kwiatów nie miał, no i się okazał nie taki jak trzeba Macham, macham

Wiosennie dzisiaj i optymistycznie, +7 i słońce cudne

Profilaktycznie nie tnij go ostro, bow iele kwitnie na pędach dwuletnich... Jak sobie przytniesz nisko to może słabo kwitnąć... Obserwuj jak wyglada, kiedy kwitnie, za rok zrobisz to prawidlowo