Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Ewkakonewka 15:17, 16 sty 2015

lojalna_ napisał(a)
Łosz matko ja juz hortensje mam glodna na mysli hihi Ewcia jakie Ty listy tworzysz kiedy na te zakupy jedziesz?

Jolcia z tymi zakupami to jeszcze chwila, brunnera, carex i perovska to będzie łatwe bo blisko domu w ogrodniczym no problem. Seslerię nie wiem bo jakby nie pamiętam, żebym widziała. Puki co szkółka zamknięta jeszcze, mogę spokojnie kieszeń na wydatki przygotowywać
Ewkakonewka 15:26, 16 sty 2015

malkul napisał(a)
Zajefajne plany ale najbardziej urzekł mnie pkt 6 szkoda że moje dzieci jeszcze maciupeńkie. ale musze im zatem założyc duże skarbonki i zacząc im zbierać na prezenty dla mamusi

siakowa napisał(a)
ja bym rozbudowała pkt.6 opcjonalnie (dzień babci), walentynki, dzień kobiet, opcjonalnie (dzień mężczyzn )

Szalone Uśmiałam się do łez
U mnie to działa, ale towarzystwo wyuczone i np. Mikołaj mi przyniósł materiał na stolik ogrodniczy, tylko się potem pochorował i na materiale się skończyło puki co, ale może do wiosny go wykona
A siostrunie na imieniny machnęły mi książkę "OGRODNIK DOSKONAŁY PRACE OGRODNICZE NA KAŻDY DZIEŃ ROKU", nie powiem mobilizujący tytuł itd. itp.
Ewkakonewka 15:28, 16 sty 2015

Marzena2007 napisał(a)
Lubię to i to bardzo

Dobrze jest dojść do momentu kiedy się wie co się lubi
Ewkakonewka 15:30, 16 sty 2015

Ewa777 napisał(a)
Ewka, jestem pełna podziwu, że masz tak pięknie skonkretyzowane plany
Ja mam coś tam w głowie, co chciałabym zrobić w ogrodzie, ale tak żeby zrobić listę, to jeszcze nie jestem gotowa

Ewcia wiesz ile lat ja się tak konkretyzowałam? Dłuuuuuuuuuuuuugo
Ewkakonewka 15:31, 16 sty 2015

Karol99 napisał(a)
Ale ambitne plany, super!

Hm to tylko na wiosnę plan
Ewkakonewka 15:33, 16 sty 2015

eda napisał(a)
Alo alo Buziam
Odbuziakowuję, muszę chwilowo zmykać, wieczorkiem będę nadrabiać dwudniowe zaległości
mira 16:00, 16 sty 2015

Widziałam plany wiosenne aż do maja dobre życzę żeby się spełniły
nie dodałaś jeszcze kancików, nawozenia, oprysków, plewienia, spulchniania,no a cięcie wiosenne gdzie?

pozdrawiam
Iwk4 16:05, 16 sty 2015

malkul napisał(a)
Zajefajne plany ale najbardziej urzekł mnie pkt 6 szkoda że moje dzieci jeszcze maciupeńkie. ale musze im zatem założyc duże skarbonki i zacząc im zbierać na prezenty dla mamusi

Ha, ha
A potem mamusia kupi dzieciom komputer w prezencie, i nim się obejrzy, wszystkie oszczędności pójdą na gry komputerowe.
U mnie najstarszy tak robił, średni z niego przykład bierze, a najmłodszy ze średniego. A jak czas na mamusi urodziny, to czekoladki kupują
Moich nie umiałam wychować, aby kwiatki od nich dostawać. Wolę sobie założyć skarbonkę, wtedy kulki bukszpanowe szybciej zobaczę w moim ogródku
Iwk4 16:09, 16 sty 2015

Ewa, twój plan wiosenny takmi się spodobał, że w pierwszym odruchu chciałam go skopiować, ale najpierw pokaż mi, co planujesz z tą perovską zrobić.
Czyżbyś o tym marzyła?
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/76/766286/original.JPG
To jest cudowne
Ewkakonewka 17:22, 16 sty 2015

mira napisał(a)
Widziałam plany wiosenne aż do maja dobre życzę żeby się spełniły
nie dodałaś jeszcze kancików, nawozenia, oprysków, plewienia, spulchniania,no a cięcie wiosenne gdzie?

pozdrawiam

Tej reszty nawet nie biorę pod uwagę bo to oczywista oczywistość Wypisałam tylko te atrakcje na które się doczekać nie mogę bo nowością będą hahahaha