Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Madzenka 09:49, 01 lut 2015

Mi już wystarczy śniegu... Teraz dla mnie może być już przedwiosnie
lojalna_ 10:08, 01 lut 2015

Ja tez musz sobie kupic taka porzadna koneFke moje plasikowe gubia albo pekaja im dziurki bleee Twoja jest super

Znaczy po liftingu
Ewkakonewka 12:32, 01 lut 2015

szemusia napisał(a)
Wszyscy o śniegu, a u nas białego puchu jak na lekarstwo. A dzieci rozpoczęły ferie...
Może jeszcze dosypie i u mnie

Mogę się podpisać pod tym wiesz. Bo padało i to pięknie, ale żeby pięknie leżał to już nie za bardzo. Co prawda widać białe placki, ale sanki to po tym nie pojadą. A u nas też ferie

eda napisał(a)
U mnie też śniegowo Choroba na bok ziiiima jest i śnieżki

Ja już chyba nie napiszę więcej, że śnieg pada, bo potem się okazuję, że i tak go właściwie nie ma. Odśnieżarka czuje się bardzo opuszczona w tym roku hehehe Nawet mini bałwana nie zrobiliśmy jeszcze

Madzenka napisał(a)
Mi już wystarczy śniegu... Teraz dla mnie może być już przedwiosnie

Dla mnie też może. Mimo, że śniegu jak na lekarstwo wcale za nim, aż tak mocno nie tęsknie wbrew pozorom hehehe Ale to słońce dzisiejsze boooskie jest

lojalna_ napisał(a)
Ja tez musz sobie kupic taka porzadna koneFke moje plasikowe gubia albo pekaja im dziurki bleee Twoja jest super
Znaczy po liftingu

Jolcia moja plastikowa ma chyba ze 20 lat. Ogrodu nie było jeszcze w planach nawet, a ja konewkę wypakowałam wielką do podlewania 3 donic na balkonie Takie skrzywienie
eda 14:11, 01 lut 2015

Ewcia dzieciaki dla Ciebie

Ewkakonewka 19:39, 01 lut 2015

Eda widzę humory dopisują Taką kulę to byśmy ulepili chyba z całego śniegu jaki byśmy znaleźli w zasięgu wzroku hahahaha

Dzisiaj mały spacerek był. Pogoda fantastyczna i to słońce wspaniałe

Napia 20:30, 01 lut 2015

U Ciebie zima też jakaś niemrawa a bratki kwitnące w styczniu - niesamowite. Zima w tym roku co najmniej dziwna i mam nadzieję, że tak będzie aż do wiosny
baraga1904 20:32, 01 lut 2015

...co tak mało śniegu? Gdzie tu sprawiedliwość?
...się już za wiosną stęskniłam, u Ciebie prawie ja czuć
Ewkakonewka 20:55, 01 lut 2015

Angieszka Napia ta niemrawość zimy mi nie przeszkadza byle jej zupełne odejście też tak niemrawo się nie odbywało
Agnieszka Baraga1904 uprasza się nie zazdraszczać coś pada śnieg sobie czasami, ale leżeć mu się nie chce Trzeba przyznać, że dzisiaj naprawdę takie powietrze było wiosenne, ale to się może zmienić jeszcze, ale .... może nie musi

Kwiatuchy dla Was, co prawda to nie wiosenne, ale ja chyba wiosną zdjęć nie robiłam do tej pory

Madzenka 21:02, 01 lut 2015

W slońcu tez juz dzisiaj czułam prawiewiosnę
Mam plastikowa konewkę firmy Elho (znani są z donic) gorąco polecam, ma pojemniść 14 l... Podnieśc jej nie mogę po napelnieniu...
Ewkakonewka 21:37, 01 lut 2015

Madzenka oprócz cyferek przy nicku zgubiłaś też kropkę nad "z"?
Ty Kobieta nowoczesna jesteś i konewka u Ciebie dizajnerska musi być, a ja to wiesz w skansenie mogłabym mieszkać , ale M. się nie zgadza no i wtedy kobiety w spodniach nie chodziły