Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Ewkakonewka 21:11, 15 lut 2015

Dziękuję pięknie za pochwały Melduję, że kapucha rośnie Reszty nie widać jeszcze.
Przykrywanie to tak na dzień dobry zrobiłam, nie mam zielonego pojęcia czy to lepiej czy gorzej, także nie koniecznie się tym sugerujcie Teraz połowa jest odkryta, połowa zakryta i testuję
Buziaki Wam zostawiam, ależ mam niedoczas chwilowy
Iwk4 21:25, 15 lut 2015

Ewa, zasiewy fajnie ci wyszły, karteczki - że ci się chciało drukować - podziwiam , ale chyba lepiej odkryte. A jak zakryte, to musisz wietrzyć, aby powietrza dostały
eda 21:47, 15 lut 2015

chalu chalu ja mam pierwsze robale na tapecie ...ale pewnie uciekły już ...zostały na focie jeno
wiewiora 21:14, 16 lut 2015

Witaj doniczki odlotowe ,super że większość z nas siej własne warzyw samo zdrowie.Pracuje w dużym markecie i mam styczność z owocami i warzywami gdybyście wiedziały czym jest np pryskana papryka i kartony w których przychodzi,żadna z was by nic nie kupiła .Ja w okresie zimowym kupuję tylko warzywa mrożone nasze polskie polecam
bleebla 21:41, 16 lut 2015

fiu fiu, tu się wino lało pod moja nieobecność
Fajnie to wygląda, pełen profesjonalizm
Ewkakonewka 22:04, 16 lut 2015

Iwk4 napisał(a)
Ewa, zasiewy fajnie ci wyszły, karteczki - że ci się chciało drukować - podziwiam , ale chyba lepiej odkryte. A jak zakryte, to musisz wietrzyć, aby powietrza dostały

Hejka Iwonka Ja lubię takie pierdułki robić zimową porą
Mam już pierwsze obserwacje na temat odkrycia i przykrycia. Stipa wykiełkowała pod przykryciem szybciej, śladowo puki co, ale chyba dobrze będzie. W tej chwili zdjęłam już te folijki, jedna doniczka jeszcze tylko została i obserwuję dalej jak będzie
Kacha123 22:06, 16 lut 2015

A co tam z latającym tunelem? Rozkładasz na wiosnę? Jakiś plan lotów trzeba ustalić!
Ewkakonewka 22:07, 16 lut 2015

eda napisał(a)
chalu chalu ja mam pierwsze robale na tapecie ...ale pewnie uciekły już ...zostały na focie jeno

Eda nie mogę się przyzwyczaić , że Ty to Ty
Robale oglądałam, zrobiłam dzisiaj obchód u siebie i kilka zdjęć mam, zaraz wrzucę, bo coś tam wiosnę widać
Generalnie zauważyłam, że zapamiętuję obrazek nie nick i jak kogoś chwilę nie widzę, a potem zmieni to masakaraaaa zanim do mnie dotrze kto to
Ewkakonewka 22:10, 16 lut 2015

agnieszka_podpora napisał(a)
Witaj doniczki odlotowe ,super że większość z nas siej własne warzyw samo zdrowie.Pracuje w dużym markecie i mam styczność z owocami i warzywami gdybyście wiedziały czym jest np pryskana papryka i kartony w których przychodzi,żadna z was by nic nie kupiła .Ja w okresie zimowym kupuję tylko warzywa mrożone nasze polskie polecam

Hej Ja widzę od kilku lat jak sąsiad warzywa uprawia i przerażające to jest, ale chyba nie uciekniemy od tego już całkiem. Mój warzywnik mały, nie mam spiżarni, bo powiedziałam kiedyś poooo cooo mi spiżaaarnia człowieeeekuuuu i człowiek mi nie zrobił Znaczy M. I nie mam też piwnicy i nie mam gdzie przechowywać. Gdybym to ja wiedziała, jak się widzenie świata zmieni z wiekiem eh
Ewkakonewka 22:12, 16 lut 2015

bleebla napisał(a)
fiu fiu, tu się wino lało pod moja nieobecność
Fajnie to wygląda, pełen profesjonalizm

Fiu, fiu lało się, ale nie dla mnie, ponieważ mnie po każdej nawet minimalnej ilości głowa boli, więc po co się męczyć Ale dom otwarty to i korki się znajduje