Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Ewkakonewka 11:33, 22 paź 2015

amelia_b napisał(a)
Ewcia do znudzenia mówisz? to ja się mogę tak dzień i noc u ciebie nudzić pozdrawiam niedzielnie

Noooo do znudzenia bo newsów zero, ale jak Ci się podoba to naprawdę jest mi przeogromnie miło

Ewkakonewka 11:43, 22 paź 2015

Kacha123 napisał(a)
Ach te Twoje widoki ogólne! Bardzo ładne Całusy ślę

Bardzo dzięki

Ewkakonewka 11:45, 22 paź 2015

Marga napisał(a)
Ewka, to Ty masz jeszcze niebieskie perovskie? Moje już zmarzły i wyglądają jak uschnięte

Moje tak samo, zobacz teraz tylko zdjęcie ciut z daleka.

Ewkakonewka 11:47, 22 paź 2015

Iwk4 napisał(a)
Ewa, cofnęłam się do fotek ogrodu. Ładnie wyszły rabaty i kształt rabat. Chyba pierwszy raz widzę tak po całości i bardzo mi się podoba.

Iwonka dziękuję, też mi się już kształt rabat podoba, teraz czekam niech w przyszłym sezonie wszystko bujnie w górę i na boki

Ewkakonewka 11:51, 22 paź 2015

Magda70 napisał(a)

Ewa, moja śliwa ma z każdej strony po 2 metry zostawione.

Więc jak masz dwa drzewka to w/g mnie one powinny rosnąć w odległości ok 3 a nawet 4 metry od siebie. One są prowadzone na boki więc właśnie na szerokość potrzebują miejsca... Teraz są małe i pewnie będzie to śmiesznie wyglądało...ale lepiej teraz rozsadzić niż za dwa lata jak już gałązki będą upięte.
Magda70 napisał(a)
Doczytałam, że zdecydowała się jednak rozsadzić To dobrze.
Już jesteś po??

Jesli chciałas tylko 2 m ekran to faktycznie jedno drzewko by wystarczyło...

Nie ruszałam ich bo wiecznie pada, albo zimno jak diabli.... coraz częściej jednak myślę, że jedną zostawię tylko.... Wiadomo, że małe to śmiesznie, ale przecież zaczekam, aż ramiona rozłoży Dzięki

beata_m 14:40, 22 paź 2015

No piękna jesień u Ciebie, na kawkę nie zdążyłam chyba ale se pooglądałam trochu a co!!! Kochana Ty o cierpliwości mówisz (chyba gdzieś u Joli podglądnełam), toż to Ty już miejscami busz katalogowy masz!!!!!!!!!!!!!
Ewkakonewka 10:35, 26 paź 2015

Beatko na kawkę zawsze zdążysz

A co do jesieni to żółto się zrobiło niesamowicie. U mnie jak u mnie, ale wszędzie drzewa dookoła dech zapierają

Miskanty, rozchodnik.

Brzoza świeci Miłorząb niestety zanim zaświecił podmarzł i opadł. Nie popisał się w tym roku kolorem /to ten badylek w dolnym lewym rogu/

malkul 10:37, 26 paź 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Beatko na kawkę zawsze zdążysz

A co do jesieni to żółto się zrobiło niesamowicie. U mnie jak u mnie, ale wszędzie drzewa dookoła dech zapierają

Miskanty, rozchodnik.

przecudnej urody
eda 11:16, 26 paź 2015

Ewkakonewka napisał(a)

Cześć Edzia Muszę zaraz zobaczyć co u Ciebie, bo w Twoje obijanie nie ma co wierzyć U mnie pada od kilku dni, a jak nie pada ciurkiem to siąpi, niewielka różnica, a jak nie siąpi to jest zimno jak diabli, nic się nie da robić Chyba się zmuszę i donice na zimę już pochowam..... brrr napisałam zima fuj...
Prawdopodonie ostatni kwiatek róży. Jeszcze na innej pączki są, ale jakoś nie wydaje mi się, żeby zdążyły zakwitnąć.

Ewcik może jeszcze zakwitną ma być cieplej ooo dziś słońce choć rano rześko brrr było buziolki a ja herbatkę z cytrynką piję kcesz nawet cukru dałam

Twoja różyczka pływała ale i tak śliczna
Ewkakonewka 20:25, 26 paź 2015

Dostałam ciekawą wiadomość od dziewczyny która kilkanaście lat temu była moją sąsaidką Przekazuję ją, bo to miłe jest i dotyczy również Was, a może nawet bardziej Was niż mnie chodzi o 5 dni/5 zdjęć

"wymyśliłyście rewelacyjną zabawę z tymi zdjęciami z Waszych ogrodów gratuluję, z przyjemnością oglądam zdjęcia i żal mi, że muszę się pocieszyć tylko balkonem (a wciąż jeszcze zakwitają nowe lwie paszcze, nagietki i nawet po przymrozkach pelargonie odbijają) i zielenią pokojową (a tu wciąż na parapecie dwa kaktusy-wariaty kiedyś nabyte w biedronce wypuszczają kolejne pączki...) pozdrów Koleżanki od Waszej fanki "