Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Ewkakonewka 20:25, 26 paź 2015

malkul napisał(a)

przecudnej urody

Zdecydowanie teraz rządzą
Ewkakonewka 20:29, 26 paź 2015

eda napisał(a)

Ewcik może jeszcze zakwitną ma być cieplej ooo dziś słońce choć rano rześko brrr było buziolki a ja herbatkę z cytrynką piję kcesz nawet cukru dałam

Twoja różyczka pływała ale i tak śliczna

Jest słoneczniej, ale ni cholery nie cieplej Muszę róże teraz bliżej obejrzeć w biały dzień czy jeszcze mają ochotę kwitnąć, może już przemarzły.... nawet nie wiem. Weekend był poza ogrodem, wiem tylko, że grabienie liści zbliża się nieubłagalnie
Chcę samą herbatkę, bez cytryny i bez cukru Cmok
jazzy 20:41, 26 paź 2015

Ewkakonewka napisał(a)

O kurcze Cudo to jest!
A jakie to miśki? Bo ja skleroze mam
anabuko1 20:45, 26 paź 2015

Może same jeżówkowe czarne kwiatuchy teraz nie zachwycają.
ale na tle tych traw to wyglądają uroczo
A Miskanty, piękne
eda 21:19, 26 paź 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Dostałam ciekawą wiadomość od dziewczyny która kilkanaście lat temu była moją sąsaidką Przekazuję ją, bo to miłe jest i dotyczy również Was, a może nawet bardziej Was niż mnie chodzi o 5 dni/5 zdjęć

"wymyśliłyście rewelacyjną zabawę z tymi zdjęciami z Waszych ogrodów gratuluję, z przyjemnością oglądam zdjęcia i żal mi, że muszę się pocieszyć tylko balkonem (a wciąż jeszcze zakwitają nowe lwie paszcze, nagietki i nawet po przymrozkach pelargonie odbijają) i zielenią pokojową (a tu wciąż na parapecie dwa kaktusy-wariaty kiedyś nabyte w biedronce wypuszczają kolejne pączki...) pozdrów Koleżanki od Waszej fanki "

ooooo kochana istotka ta była Twoja Sąsiadka bardzo się cieszymy że ogląda i że się podoba to chyba najbardziej cieszy buziolki i uściski ogromne od Ogrodowomaniaków A i jeszcze dodam kaktusy to tak się wydaje że nie ale to bardzo wymagające roślinki som ja nie mam więc gratuluję bo wiem że nie wszystkie chcą kwitnąć
eda 21:21, 26 paź 2015

Ewkakonewka napisał(a)

Jest słoneczniej, ale ni cholery nie cieplej Muszę róże teraz bliżej obejrzeć w biały dzień czy jeszcze mają ochotę kwitnąć, może już przemarzły.... nawet nie wiem. Weekend był poza ogrodem, wiem tylko, że grabienie liści zbliża się nieubłagalnie
Chcę samą herbatkę, bez cytryny i bez cukru Cmok

a ja ha ha dziś za pomocą tatusia wykopalismy krzaka suchego oooo i było znów zbieranie cegieł i wiem już gdzie trawy sobie wkopię za pomocą jak zdobędę o
Herbatka stygnie ....bez wszystkiego ...
hanka_andrus 21:27, 26 paź 2015

Sąsiadka niech nie podgląda, tylko niech zakłada swój wątek. To co że tylko na balkonie? Tam też można mieć ładne kwiatki. Pozdrawiam w imieniu Środkowego Pomorza Ogrodowego.
babka 21:30, 26 paź 2015

Obejrzałam Twoją jesień, piękne te trawiszcza masz.
Kacha123 21:33, 26 paź 2015

Ale cudnie u Ciebie Aż se westchłam
Ewkakonewka 21:36, 26 paź 2015

jazzy napisał(a)

O kurcze Cudo to jest!
A jakie to miśki? Bo ja skleroze mam

Nie masz sklerozy tylko to moja niewiedza jest bo nie wiadomo