Z tym kolorem to u mnie zupełnie odwrotnie niż u Ciebie...podziwiam u innych a u siebie w ogrodzie nie umiem przemóc się do multikoloru. We wnętrzu również królują barwy natury...po prostu czuję się w ich towarzystwie najlepiej.
Macham i zasyłam serdeczności
Ewuniu wszystko w życiu potrzebne, nawet te zwyczaje chwile spędzone w ciszy i ciemności...cieszę się, że mój "świat" generuje tyle pozytywnych uczuć i emocji.
Cmokam w policzek życząc jeszcze raz dużo dużo zdrowia dla eMa.
Kochana, podziwiam twoje zdolne łapki. Wianek perfekcyjny Dzięki tobie znowu zaczęłam intensywnie o nim myśleć
Wczoraj siedziałam w sieci i szukałam rolet, jakoś nic nie przypadło mi do gustu, chyba zrobię dzisiaj u siebie obchód sklepów
Ściskam.
Aniu jak się cieszę, że Cię widzę
Na wstępie od razu chciałam się wytłumaczyć...wiadomość dostałam na przyjęciu urodzinowym, przeczytałam i postanowiłam odpisać później, no właśnie później.
Przypomniało mi się dopiero gdy zobaczyłam twój wpis u mnie...przepraszam najmocniej ale ostatnio czas pędzi jakby szybciej albo ja wzięłam sobie tyle na głowię, że zostaje mi jedynie noc, a wtedy zwyczajnie nie wypada niepokoić innych
Jesień w tym roku zachwyca...na "futrzaną" kawę zapraszam...mam nadzieję, że na wiosnę dacie się zaprosić w moje skromne progi.
Ściskam mocno i jeszcze raz przepraszam bijąc się w pierś.
Dziękuję kochana za nieustające wsparcie we wszystkich moich pomysłach
Wiankowanie rozpoczęte na dobre, wczoraj uwiłam kilka kolejnych podkładów.
Nie myśl już tyle, w przyszłym tygodniu dojedzie i do Ciebie.
Co do rolet, to czego konkretnie szukasz? jaki kolor? Wg mnie w sklepach wszystko szyte na miarę z materiałów sprzedawanych na metry. Jak coś znajdziesz, pisz bom ciekawa.
Całus