Kaska jestem haha czytam Cie i Ci nie wierze hahahah juz to widze jak idziesz do szkolki z Twoja lista ( której Ci zazdroszcze) i kupujesz tylko to co tam masz .....Kaska ja to chce zobaczyc hahaha buziam mocno ...jak sie czujesz po fotkach na wietrze? Oki?
Jola z racji ogromu sztuk roslin do kupienia to siła wyzsza zadecyduje o tym że naprawde bede szła z listą i ani złotówki ponad to bo niecierpliwa jestem i musze wszstko w tym sezonie zrobic! juz wystarczająco mi d... drze do sadzenia przez tą zimę nie wytrzymam takiego przestoju drugi raz tak mysle
Ze niby zmarszczek wiecej masz hahaha Kaska Ty mnie rozbrajasz czytam i powaznieje normalnie Kasiu czuje sie pod Twoim wpływem zmobilizowana do ciezszej i efektywniejszej pracy .
Oj super Kasiu
Kaska czy Ty moze wiesz czy werbena jest dostepna w szkolkach ? Bo ja nogdy sie za nia nie ogladałam czy lepiej sadzic bo nie wiem czy trudno ja dostac
a za werbena sie nie rozglądałam bo jak bywałam w szkółkach to jeszcze nie wiedziałm ze takie cos jest a jak juz wiedziałam to szkółki pozamykali a tak na poważnie to chyba najbezpieczniej usmiechnąć sie do kolezanek które mają nadmiar bo przynajmniej pewność ze to ta bo z tym tez podobno różnie bywa