Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

malkul 12:22, 18 sty 2015

przypomnij mi sie na priv pod koniec lutego
siakowa 12:24, 18 sty 2015

Oki wpisuje do tabelki
gusiarz 15:24, 18 sty 2015

Kasiu - pytałaś u mnie o lilaki. Ja mam małą kulistą odmianę Mayera... jest mało wymagająca, można ją ciąć zaraz po kwitnieniu. Miałam cztery sztuki, ale jedna mi wypadła - chorowała mi od chwili posadzenia - może ze szkółki przyszła już zainfekowana...
Krzewy nie przebarwiają się jesienią - po przymrozkach zrzuca listki - zachowuje się jak zwykły bez. Chyba Marzenka też ma te krzaczki.
Mam nadzieję, że pomogłam
Kacha123 19:19, 18 sty 2015

Plany... plany..., a ja nie mogęsię już doczekać na realizację! Ciekawość mnie zżera, na czym ostatecznie stanie i jak będzie wyglądało? Pozdrawiam Cię Kasiu.
beata_m 21:50, 18 sty 2015

Hej Kasiu, podglądam ja u Ciebie, widzę, że pomysłów sporo a dziewczyny nawracają na nowoczesność pozdrawiam ciepło i pewnie odliczanie do rozpoczęcia sezonu rozpoczęte
siakowa 22:19, 18 sty 2015

gusiarz napisał(a)
Kasiu - pytałaś u mnie o lilaki. Ja mam małą kulistą odmianę Mayera... jest mało wymagająca, można ją ciąć zaraz po kwitnieniu. Miałam cztery sztuki, ale jedna mi wypadła - chorowała mi od chwili posadzenia - może ze szkółki przyszła już zainfekowana...
Krzewy nie przebarwiają się jesienią - po przymrozkach zrzuca listki - zachowuje się jak zwykły bez. Chyba Marzenka też ma te krzaczki.
Mam nadzieję, że pomogłam

Agus dzieki
Dziewczyny krzycza na mnie ze mi te lilaki i takie tam nie pasuja. Wsadze po cichu i sie nie przyznam buziaki
siakowa 22:22, 18 sty 2015

Kacha123 napisał(a)
Plany... plany..., a ja nie mogęsię już doczekać na realizację! Ciekawość mnie zżera, na czym ostatecznie stanie i jak będzie wyglądało? Pozdrawiam Cię Kasiu.

Imienniczko i jeszcze krajanko
Pewnie obie mamy takie samo zniecierpliwienie i odnosnie swoich ogrodow i innych nowo powstajacych. Uwielbiam ten stan podniecenia na chwile przed ale dlaczego ta chwila trwa tak dlugo ?
siakowa 22:27, 18 sty 2015

beata_m napisał(a)
Hej Kasiu, podglądam ja u Ciebie, widzę, że pomysłów sporo a dziewczyny nawracają na nowoczesność pozdrawiam ciepło i pewnie odliczanie do rozpoczęcia sezonu rozpoczęte

Witam Beatko rozgosc sie choc nawet tarasu jeszcze nie ma
A dziewczyny nawracaja nawracaja a ja trudny egzemplarz jestem jak mi sie cos w gowie urodzi to czasem mlotkiem trza by wybic....
Pozdrawiam
Jagodaa 08:06, 19 sty 2015

siakowa napisał(a)

Agus dzieki
Dziewczyny krzycza na mnie ze mi te lilaki i takie tam nie pasuja. Wsadze po cichu i sie nie przyznam buziaki

My o liliowce krzyczymy .

Lilaka Palibin miałam, ładnie wygląda, ślicznie pachnie w czasie kwitnienia.
siakowa 08:10, 19 sty 2015

aaaaaaaaaaaa widzisz cos mi wlasnie nie pasowalo z ta kulista odmiana a nie miałam czasu sprzwdzić co to za odmiana Mayera
lila czy lilio :