Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Sebek 11:54, 21 lip 2016

Ensata napisał(a)
Sebek nie mam, chodzę zła, bo rehabilitant wyniuchał, że go nie słucham i w ogrodzie robię i dostałam OPR. Teraz napawam sie Wasza pracą i cierpię z godnością

No pacz, nie możesz go przełożyć na listopad? Jak juz sezon się będzie kończyć

Ensata 11:56, 21 lip 2016

Sebek jasne ze moge, ale jakos tak lubie swoja prawa rekę i wolałabym byc kompletna. Obawiam się, ze po listopadzie to bym mogła sobie wybierać uroczy hak, z wygrawerowanym znakiem O, zamiast reki
siakowa 12:06, 21 lip 2016

siakowa 12:08, 21 lip 2016

gierczusia napisał(a)

U mnie stan baatdzo podobny ale jak mój " syneczek " - 180 cm wzrostu wczoraj po 4 dniach nieobecności powiedział mi konspiracyjnym szeptem przez komórkę: mamo..tęsknię..to mi się jakoś tak...miło zrobiło idė czytać o tych burakach

Edit : uśmiałam się z lisów , obornika i prawie niemych koni ale w sumie to współczuję......no i ta kosiarka
180 cm, 18-nastka ...co Wy z tą liczba

choć ja tez dzisiaj godzine 18 uważam za ważną

sebek- no na szczęście jeszcze nie zdjęłam darni i nie wyciepała...przyda się...:/
Pszczelarnia 12:10, 21 lip 2016

Ensata napisał(a)
Siaku, z kawą wpadłam i dobrym ciachem. Nie smuc się! Konie piekne,, ekipa pójdzie sobie. Kolejny plus, konno jezdza zapalency, ludzie którzy kochaja nature. A, nie buraki co naduzywaja "kurwa"

Będzie dobrze. Konie są łagodne i naprawdę miłe, i wierne. Delikatne. Ja bardzo lubię konie. Tylko moje pszczoły już nie. Nienawidzą zapachu końskiego, zaczynają od razu żądlić.
Nie masz pasieki, nie będzie źle. Mój kuzyn jest właścicielem takiej ujeżdżalni rasowej i naprawdę nie jest źle. Trzeba tylko utrzymywać porządek.
Sebek 12:24, 21 lip 2016

Ensata napisał(a)
Sebek jasne ze moge, ale jakos tak lubie swoja prawa rekę i wolałabym byc kompletna. Obawiam się, ze po listopadzie to bym mogła sobie wybierać uroczy hak, z wygrawerowanym znakiem O, zamiast reki

To jak przyjdzie te 500 osób to zgon ich do pracy w ogrodzie
Ensata 12:27, 21 lip 2016

W zyciu bym ich do ogrodu nie wpusciła. Kolega chyba szaleju skosztował Syn mi pomaga, ale reszta jedyne odciski które ma, to raczej od klikania w komorke
siakowa 12:31, 21 lip 2016

Ensata napisał(a)
W zyciu bym ich do ogrodu nie wpusciła. Kolega chyba szaleju skosztował Syn mi pomaga, ale reszta jedyne odciski które ma, to raczej od klikania w komorke
czyli należą do pokolenia o dłuższym kciuku?
nawigatorka 12:35, 21 lip 2016

siakowa napisał(a)
no nic zamykam temat sąsiedztwa

dzieci pojechały...a ja głoopia zaczynam tesknic minie mi po 5 minutach jak wrócą
to i tak dlugo moje maja jechac jutro ale jak zostana to juz bedzie sukces.trawnic sie odbuduje
siakowa 12:49, 21 lip 2016

pytanie nr 1 czy ktoś mi powie w którym miejscu mogę sprawdzić skład roślin z Chelsea z konkretnego ogrodu Garden Cloudy Bay

pytanie nr 2 czy lawendę można przesadzać teraz po przekwitnięciu czy raczej wiosną?