Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

siakowa 10:27, 21 lip 2016

Ensata napisał(a)
Siaku, z kawą wpadłam i dobrym ciachem. Nie smuc się! Konie piekne,, ekipa pójdzie sobie. Kolejny plus, konno jezdza zapalency, ludzie którzy kochaja nature. A, nie buraki co naduzywaja "kurwa"

oo na ciacho mam ochote na razie te buraki i urwy za płotem
siakowa 10:28, 21 lip 2016

jazzy napisał(a)
Siaku, współczuję trawnika

baaaardzo baaaardzo licze na to że.....eM chcąc dolać benzyny wjechał na kostkę i mam ogromną nadzieje że w tym momencie się coś uszkodziło....choć twierdzi że niestety nie zahaczył o nic
siakowa 10:29, 21 lip 2016

no nic zamykam temat sąsiedztwa

dzieci pojechały...a ja głoopia zaczynam tesknic minie mi po 5 minutach jak wrócą
Ensata 10:31, 21 lip 2016

Buraków wspólczuje bardzo. U mnie tez taki za płotem. Szczerze go nienaiwdze. Raz mi nawet puszke po paprykarzu wrzucili. Innym razem go nakryłam jak lał, dosłownie, na moja tuje. Dostałam takiego szału, ze teraz opowiada, ze wariatka mieszka za płotem Mam tuje, ale rozwazam mur jak sie wprowadzą. Do tego najgorsze prace, np smołowanie robia w soboty i niedziele, w ramach fuchy. Tu tez liczę, że moje pokłady złej chociaz mały uraz kręgosłupa wygenerują.

hahahaha, ja nie mam dzieci i psów. Razem na kolonii są. Błogosc w domu zapanowała. Korzystaj, nie smuć:-*
siakowa 10:36, 21 lip 2016

plany na korzystanie są ambitne tylko jak to z praca zawodowa pogodzić kombinuuje
gierczusia 10:44, 21 lip 2016

siakowa napisał(a)

dzieci pojechały...a ja głoopia zaczynam tesknic minie mi po 5 minutach jak wrócą

U mnie stan baatdzo podobny ale jak mój " syneczek " - 180 cm wzrostu wczoraj po 4 dniach nieobecności powiedział mi konspiracyjnym szeptem przez komórkę: mamo..tęsknię..to mi się jakoś tak...miło zrobiło idė czytać o tych burakach

Edit : uśmiałam się z lisów , obornika i prawie niemych koni ale w sumie to współczuję......no i ta kosiarka
Zana 10:54, 21 lip 2016

siakowa napisał(a)

Ha, ha mam to samo Mój pojechał wczoraj, z jednej strony "wreszcie", ale z drugiej.... .

Życzę co by trawnik przeżył!
Sebek 11:44, 21 lip 2016

I juz wiadomo na co kawałki darni pójdą - łatanie dziur....

Ensata - masz więcej takich opowieści? Bo uwielbiam Twoje wpisy na tematy około ogrodowe
Ensata 11:47, 21 lip 2016

Gierczusia, moj za to prawie 18 letni powiedził "mama 18-stke chce wyprawic" Mówię ok, ale ile osób. 500!!!!! bo z kolega robię. Natychmiast przestałam tęsknić i planuję z dowodu wyskrobać. Mam jeszcze dwójkę, jedno w te, albo we wte, a jaka oszczędność
Ensata 11:49, 21 lip 2016

Sebek nie mam, chodzę zła, bo rehabilitant wyniuchał, że go nie słucham i w ogrodzie robię i dostałam OPR. Teraz napawam sie Wasza pracą i cierpię z godnością