Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

siakowa 19:02, 22 mar 2015

Ale zmobilizowalam sie i zamiast w ogrodku to popikowałam stipe....w koncu bo juz wielkie straty w hodowli były.
Kacha123 19:07, 22 mar 2015

siakowa napisał(a)
Ale zmobilizowalam sie i zamiast w ogrodku to popikowałam stipe....w koncu bo juz wielkie straty w hodowli były.

To ja już bym wolała ogród chyba Gratuluję cierpliwości!
gierczusia 19:43, 22 mar 2015

siakowa napisał(a)

Tak jak posze katix zupelnie nie smierdzial!
A zdjecia zrobie Ci jutro bo nie bylam u pana bo w piatek mialam urlop a to po drodze z pracy

Noo to naprawdę super jak nie śmierdział .. No jak se przypomnę smród tego mojego granulowanego z napisem bezzapachowy .. Bezcenne

Poczekam na spokojnie na fotki wiosne powoli się rozkręca, na sadzenie jeszcze przyjdzie pora

Ale Ty masz Miszcza w tym temacie .. Jak poczytałam o grujeczniku , to mi się przypomniało jak ubiegłego lata koleżanka ogrodowiskowa przyjeżdżała do mnie aż z Krakowa po grujecznika , bo tam u Niej ńie było .. Fajnie ,ze my tu jesteśmy dośc zasobni w szkółki i punkty sprzedaży , prawda ??

Buziole
siakowa 19:48, 22 mar 2015

Nooooo duzo punktów...szkoda ze zadenego nie likwiduja i wyprzedazy plantacji nie organizują. Ale nie narzekamy.
katiaxx 20:15, 22 mar 2015

Kasia od razu cięłaś swój grab ? ja jeszcze nie i tak się zastanawiam czy o / czy o / ciachnąć i co ile sadziłaś - ja co cm..
nawigatorka 20:29, 22 mar 2015

a myślałam, że tylko mi cyferki uciekają. ale widze ze wszystkim... to ile tego zywopłotu?
leon60 20:30, 22 mar 2015

a ja cyferek nie widzę.. coś dzisiaj forum szwankuje
beata_m 20:38, 22 mar 2015

Pracowicie tydzień minął!!! Kasia super! Prace idą do przodu ja wyczytałam 30m grabowego żywopłotu??!?!?!?! WOW szacunek!!!!

no i końska kupa! Tylko ogrodnik zrozumia tą radość
siakowa 21:58, 22 mar 2015

katiaxx napisał(a)
Kasia od razu cięłaś swój grab ? ja jeszcze nie i tak się zastanawiam czy o / czy o / ciachnąć i co ile sadziłaś - ja co cm..

Nieee przede wszystkim jeszcze nie wszysko zasadzone a po drugie nie zdwzylam a po trzecie juz nie chcialam go madakrowac przed tym zalamaniem pogody. Moze w tydodniu jak dosadzimy reszte ale najprawdopodobniej w sobote bedIe cięcie. Tak 1/3 ciachne a sadzilam co 30-35.
siakowa 21:58, 22 mar 2015

nawigatorka napisał(a)
a myślałam, że tylko mi cyferki uciekają. ale widze ze wszystkim... to ile tego zywopłotu?

Ok 60 m