Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Asisko_2005 09:05, 03 kwi 2015

siakowa napisał(a)

Witam Owczarki sa dwa ONA i ON

o proszę, a jak sobie radzicie ze zniszczeniami w ogrodzie? biegaja wolno po ogrodzie?
siakowa 09:25, 03 kwi 2015

Asisko_2005 napisał(a)

o proszę, a jak sobie radzicie ze zniszczeniami w ogrodzie? biegaja wolno po ogrodzie?

jak jestesmy w domu to biega stary wolno, suczka jest za mała i za czepialska i awantura byłaby gwaratnowana a poza tym mam jeszcze kilka miejsc w ogrodzeniu gdzie mogłaby czmychnąć. Tak mają miejsce w kojcach. Staruszek mógłby całymi dniami byc wypuszczony bo szkód nie robi żadnych! ale niania z małym siedzi w domu i wole nie ryzykowac puszczonego dużego psa
ela_z 09:27, 03 kwi 2015

siakowa napisał(a)

e tam, Świeta spędzam z teściową, mamą i babcią i resztą oczywiście...ale w kwesti tych trzech wychodze z założenia ze gdzie kucharek sześć.....
Okien nie ma jak umyć a sprząta sie na bieżąco, dywanów nie mam do trzepania

Takie podejście bardzo mi się podoba i sama tego się trzymam
siakowa 09:35, 03 kwi 2015

ela_z napisał(a)

Takie podejście bardzo mi się podoba i sama tego się trzymam

a na dodatek nie znosze tego obżarstwa, tysiąca ciast ciasteczek i siedzenia przy stole porzez całe Święta...wiadomo że tradycyjne potrawy muszą się pojawic ale nie ma ich az tylu żeby czwarta "kwoka" musiała sie wciskac w parade
jakas zbuntowana jestem bardziej niż za młodu
Ewkakonewka 09:39, 03 kwi 2015

Coś mi się wydaje, że ilość kwok na ilość metrów kwadratowych Ci się nie zgadza i dlatego huhuhuhuhu Macham wcale nie słonecznie
leon60 09:41, 03 kwi 2015

ja to w ogóle nie znoszę siedzenia, jedzenia i chora jestem jak święta nadchodzą
siakowa 09:46, 03 kwi 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Coś mi się wydaje, że ilość kwok na ilość metrów kwadratowych Ci się nie zgadza i dlatego huhuhuhuhu Macham wcale nie słonecznie

chyba cos w tym jest
siakowa 09:51, 03 kwi 2015

leon60 napisał(a)
ja to w ogóle nie znoszę siedzenia, jedzenia i chora jestem jak święta nadchodzą

ja mam coraz większy zwrot ku jakies większej duchowości, naturze, reflekcji itd..drażni mnie komercja mimo że z niej korzystam..na ten przyklad tv poza filmami które sama wybieram to mogłoby nie istniec,w ogóle nie ogladam nic....a jak widze pewien program i inne południowe popołudniowe i wieczorne programy najpopularniejszej stacji to nóz mi się w kieszeni otwiera...to se pogadałam...teraz bym musiała pójśc do lasu i poniuchać mokrych liści
leon60 09:53, 03 kwi 2015

siakowa napisał(a)

ja mam coraz większy zwrot ku jakies większej duchowości, naturze, reflekcji itd..drażni mnie komercja mimo że z niej korzystam..na ten przyklad tv poza filmami które sama wybieram to mogłoby nie istniec,w ogóle nie ogladam nic....a jak widze pewien program i inne południowe popołudniowe i wieczorne programy najpopularniejszej stacji to nóz mi się w kieszeni otwiera...to se pogadałam...teraz bym musiała pójśc do lasu i poniuchać mokrych liści

przybij pionę Kasiu
czy Ty przypadkiem nie jesteś moją siostrą ?
polinka 09:54, 03 kwi 2015

leon60 napisał(a)

Mam tak samo Choć jak mam wybieraćsiedzenie w pracy w święta a siedzenie w domu to wolę to drugie