Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

siakowa 17:47, 11 lis 2014

jazzy napisał(a)

Aaaa to jest proso rozgowe chyba już je mam w swoim notesiku

ale sa rozne prosa rozgowe i maja podobny pokroj. ja mam u siebie takie z fioletowymi liscmi i jest przepiekne
siakowa 17:48, 11 lis 2014

katiaxx napisał(a)
Kasiu , wszystko w planie jest dla mnie zrozumiałe i gra poza brabantami chyba że będziesz je cięła.

tak tak wybor padl na brabanty bo ome szybko rosną i wlasnie szybko bede mogla je ciąć i stworza scianki
AgataBC 19:41, 11 lis 2014

siakowa napisał(a)
plan planem ale swietny program kapitalne te kwadratowe rabaty proso troche za wysokie mi potrzeba takiej trawy do ok 50 cm max. ale wielkie dzieki za zainteresowanie i to " 18min 30 sekunda" Dzieki :-*

Bardzo mi miło,że mogłam pomóc i że kilka innych osób się zainspirowało. Mam wolny internet ale sprawdziłam ten filmik w telefonie i stąd wiedziałam, która minuta. Mnie się te rabaty do tego stopnia podobają, że część wpletę u siebie. Niższego nic nie znam ze strzelistym pokrojem więc dalej nie pomogę ale za to przejrzałam cały wątek i życzę powodzenia w realizacji
Jagodaa 19:44, 11 lis 2014

Agcia napisał(a)

Ps. znalazłam.. https://www.youtube.com/watch?v=EU9WVj6PjEU
18ta minuta 30 sekunda. W tym momencie jest ta kompozycja pokazana.

Tak mi się nasunęło więc napisałam.

B O S K A !
AgataBC 19:46, 11 lis 2014

Też się nie mogę napatrzeć i jest zielona bardziej niż niebieska
gusiarz 21:32, 11 lis 2014

Wpadam z rewizytą... i co widzę... 18m30s... obłędne!!! Kasiu masz świetne plany...
Dodam tylko, że skoro Jagoda doradza... spoko majonez... będzie gites na rabatach...

Madzenka 21:35, 11 lis 2014

Ide obejrzec GW
Ewkakonewka 00:29, 12 lis 2014

Bardzo to fajne Tylko idzie człowiek zobaczyć trawkę, a tu buuuuum takie widoki i weź potem nie zmieniaj nic nooo nie da się i non stop gorąca łopata
siakowa 09:45, 12 lis 2014

Ewkakonewka napisał(a)
Bardzo to fajne Tylko idzie człowiek zobaczyć trawkę, a tu buuuuum takie widoki i weź potem nie zmieniaj nic nooo nie da się i non stop gorąca łopata

olaboga ja tez wsiaknelam ale nie do tej godziny
Wieloszka 09:59, 12 lis 2014

Kasia, nie będzie smutno z samym bukszpanem przy wjeździe - będzie bardzo elegancko i z klasą. Jeśli jeszcze się wahasz - głosuję za bukszpanem solo I jeszcze w kwestii brabantów - szybko rosną i można je ciąć, ale są takie bardziej ażurowe niż inne ekrany. W tym miejscu, gdzie zaplanowałaś ekran z brabantów dałabym cisy, w najgorszym razie smaragdy (od razu duże sztuki i przycięte "na wymiar"). Brabanty z bliska nie prezentują się najlepiej, a to widoczne miejsce. Ale Ty decydujesz
Lecę obejrzeć filmik