Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

siakowa 07:32, 17 cze 2015

Enya73 napisał(a)

U mnie znajdziesz Ostatnio nawet pokazywałam co nieco w temacie żab

tak Twoje rechotki widziałam to jak juz ich bedzie za dużo w tym stawie to przyjade na adopcję
siakowa 07:33, 17 cze 2015

Asisko_2005 napisał(a)
Siakowa, albo wynajmij pokój feansuskiemu letnikowi. Nie doś,że zarobisz to jeszcze ślimaki zje.

Ja nie mam zbiornika wodnego a mam dorodną ropcuhę w ogrodzie, które mnie prawie do zawału doprowadziła.

hmmm..mówisz francuzowi?...rozmarzyłam się
siakowa 07:37, 17 cze 2015

zrobiła sobie wczoraj manicure...dawno nie malowalam bo w ogrodzie ...nie było sensu na jeden dzien...więc zrobilam...krwisto czerwony
siedziałam godzine, dwie warstwy, utwardzacz....nabłyszczacz....i z takimi prawie wyschnietymi pazurami poszlam na obchód bo mysle sobie że jak bede siedziec w domu to pewnie sie zapomne i wetknę te pazury tam gdzie nie powinnam i cala robota bedzie na darmo ( zawsze tak to sie kończy )...więc poszlam na spacer wokół domu.....wrociłam z czarnymi pazurami bo przecież rekawiczek nie założe na niewyschniety lakier.............jezu to już trzeba leczyc!!!
Asisko_2005 07:47, 17 cze 2015

hehehehh
Gabrysia_ 07:52, 17 cze 2015

Melduje,że ropuchę też mam w ogrodzie
Paznokcie to mój fioł ,jak nie mam pomalowanych to czuje się jak bez bluzki,dodam jeszcze,że nie mam tipsów,żelków itp.

Miłego dzionka życzę
beta 08:23, 17 cze 2015

cofnęłam się kilka stron coby zaległości nadrobić...musowo częściej wpadać

i tak...elewacja bardzo, ale to bardzo mi się podoba...w bliżej nieokreślonej przyszłości cos podobnego i aj se fundnę
...płyty ..ścieżka...donica wyglądają pięknie...gratki...przy okazji podpatrzyłam pomysł na te kwadratowe płyty...
grujecznika gratuluję...to piękne drzewo...i o każdej porze dnia wygląda inaczej...zresztą co ja tu pisać będę jak to wszystko wiesz
nasadzenia coraz śmielsze i przemyślane...fajnie...
generalnie podoba mi się wszystko

się nagadałam i uciekam
siakowa 09:21, 17 cze 2015

Gabrysia_ napisał(a)
Melduje,że ropuchę też mam w ogrodzie
Paznokcie to mój fioł ,jak nie mam pomalowanych to czuje się jak bez bluzki,dodam jeszcze,że nie mam tipsów,żelków itp.

Miłego dzionka życzę

ja tysz lubiem ale jakos mi sie nie oplacało godzine nad nimi sidziec po to żeby miec je tylko w pracy na nastepny dzien
siakowa 09:22, 17 cze 2015

beta napisał(a)
cofnęłam się kilka stron coby zaległości nadrobić...musowo częściej wpadać

i tak...elewacja bardzo, ale to bardzo mi się podoba...w bliżej nieokreślonej przyszłości cos podobnego i aj se fundnę
...płyty ..ścieżka...donica wyglądają pięknie...gratki...przy okazji podpatrzyłam pomysł na te kwadratowe płyty...
grujecznika gratuluję...to piękne drzewo...i o każdej porze dnia wygląda inaczej...zresztą co ja tu pisać będę jak to wszystko wiesz
nasadzenia coraz śmielsze i przemyślane...fajnie...
generalnie podoba mi się wszystko

się nagadałam i uciekam

sie nagadała dzięki
KasiaW76 09:48, 17 cze 2015

Tess podrzuc Proszę linka z domkiem dla żaby
chojna 10:23, 17 cze 2015

siakowa napisał(a)
zrobiła sobie wczoraj manicure...dawno nie malowalam bo w ogrodzie ...nie było sensu na jeden dzien...więc zrobilam...krwisto czerwony
siedziałam godzine, dwie warstwy, utwardzacz....nabłyszczacz....i z takimi prawie wyschnietymi pazurami poszlam na obchód bo mysle sobie że jak bede siedziec w domu to pewnie sie zapomne i wetknę te pazury tam gdzie nie powinnam i cala robota bedzie na darmo ( zawsze tak to sie kończy )...więc poszlam na spacer wokół domu.....wrociłam z czarnymi pazurami bo przecież rekawiczek nie założe na niewyschniety lakier.............jezu to już trzeba leczyc!!!

Ja już nowy manicure mam czarny wokół
Nie wiem po co go robiłam, bo i tak cały czas grzebię w ziemi