Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :)

RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :)

08:22, 25 wrz 2015
tak tak podpisy róż to my chcemy ..
mirkaka 09:00, 25 wrz 2015

Weszłam dziś na Twój wątek, witam miłośniczkę róż, będę Cię odwiedzać, bo ja też z tych zakochanych w różach Może one są bałaganiarskie na rabacie, za to jak spojrzę na poszczególny kwiat to serce się do nich uśmiecha i nie mają sobie równych. Byliny owszem są piękne, hortensje również ale tylko róża kwitnie całe lato i urzeka tak bardzo swoim kwiatem.
07_Rene 09:40, 25 wrz 2015

Też chciałam TUSCANY SUPERB, ale w końcu nie zamówiłam, bo ponoć słabo powtarza kwitnienie, ciekawe jak będzie u Ciebie.
Ale czekam m.in na Heritage i Soul

Popieram prośbę o podpisy roż
Rench 10:06, 25 wrz 2015

Sebek napisał(a)

Dałem w tym roku szansę swoim, totalnie jej nie wykorzystały Trudno Będzie więcej traw

Będę oglądać Wasze cuda na ekranie

E tam,tak od razu nie rezygnuj
W zasadzie w pierwszym sezonie mało które dają popis.
Jeśli kupuję golaski to tylko potwierdzam zgodność gatunku,dopiero kolejne sezony pokazują prawdziwe oblicze.
Sam powiedz czy można się oprzeć np. takiej First Lady

W pierwszym sezonie miała zaledwie 3 kwiaty zwisające smętnie,musiałam podnieść żeby zobaczyć jak wygląda. A teraz piękne bukiety trzyma w górze i kwitnie niemal bez przerwy.
Rench 10:19, 25 wrz 2015

Madzenka napisał(a)
Reniu Rose the Resch mnie rozczarowała, drugi sezon u mnie i nie zachwyca. Kwiat trzyma bardzo krótko, kolor żarówiasty ale myslalam, ze będzie obficiej kwitnać.
Minerva dla samego koloru kwiatu moze byc chimeryczna i tak sie w niej juz kocham.
Inne mam ale pierwszym sezon, inne bedę u Ciebie podziwiać

Ps. Jamesa urąbie wiosn parzy samej Iemi nad 3 oczkiem, nie cierpię gdy wypuszcz takie długie badyle... Widze go z drogi 50 M przed podjazdem dod domu, nad thuja i sąsiadów...

Właśni liczyłam Marzenko na opinię,bo muszę coś skreślić z tej listy,a marzy mi się jeszcze Herzogin Christiana i Constanze Mozart

Czy nie czasem u Ciebie czytałam,że Otello też nie rzuca na kolana?

I stwierdzam,że wiosną tnę wszystkie krzaczaste ,za wysoko kwitły w tym sezonie.
Rench 10:20, 25 wrz 2015

Juzia ,eee_taam -Podpisałam
Rench 10:25, 25 wrz 2015

mirkaka napisał(a)
Weszłam dziś na Twój wątek, witam miłośniczkę róż, będę Cię odwiedzać, bo ja też z tych zakochanych w różach Może one są bałaganiarskie na rabacie, za to jak spojrzę na poszczególny kwiat to serce się do nich uśmiecha i nie mają sobie równych. Byliny owszem są piękne, hortensje również ale tylko róża kwitnie całe lato i urzeka tak bardzo swoim kwiatem.

Witaj Mirko- ja też wybaczam im wiele,za sam kwiat i nie wszystkie są bałaganiarami
Mimo że czasem psioczę na jedną,lub inną,ale kiedy zakwitają,ech....
Dlatego muszę wykopać teraz te które mnie najbardziej denerwują,póki nie kwitną,żeby mi znowu serducho nie zmiekło
Rench 10:36, 25 wrz 2015

07_Rene napisał(a)
Też chciałam TUSCANY SUPERB, ale w końcu nie zamówiłam, bo ponoć słabo powtarza kwitnienie, ciekawe jak będzie u Ciebie.
Ale czekam m.in na Heritage i Soul

Popieram prośbę o podpisy roż

Ja mam Tuscany bez superb i ona słabiutko powtarza,niemal pojedynczymi kwiatami,ale za to jaka jest wspaniała w pełni sezonu, można jej to wybaczyć to.
Zobacz sama

leon60 11:30, 25 wrz 2015

Reniu dzielone trawy faktycznie odchorowały ale w przyszłym roku powinny dać czadu.
Moje Twoje mają się super, Kratery mimo suszy kwitną i czekają na nową miejscówkę na wiosnę powinny pójść w docelowe miejsce. Napisz mi proszę jaką u Ciebie mają wysokość bo kombinuję z jakim miskantem je połączyć i Gracek mi chodzi po głowie
lojalna_ 11:33, 25 wrz 2015

Podpisy to rewelacja dla takich niezdecydowanych i zielonych )) pachnie na calym O ))

Awatar sama radosc i pozytyw ))