Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :)

RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :)

Basieksp 18:17, 07 lut 2021

Mi od razu ten krzew wpadł w oko no ale Twoje róże też bardzo ładne, szczególnie ładnie prezentuje się ta ciemno różowa w tym przejściu no i jak miło zobaczyć kolory w ogrodzie zima już przegina
Rench 18:58, 07 lut 2021

A to rozmaitości
Pełna filretka- Lychnis 'Gardener's World'

Czosnek zwisły

Lnica

Dzwonek pokrzywolistny

sierika 19:04, 07 lut 2021

Reniu, fajnie, że się odzywasz to pospolita pęcherznica z ciemnym liściem zdaje się, że Diabolo. Nawet nie wiem kiedy napstrykałaś fotek tyle, ilekroć widzę swój ogród ujęty nie moim obiektywem tyle razy zadziwia mnie, że każdy inaczej go przedstawia. Zapraszam Cię latem, z radością będę Cię gościć.
Cóż to za fioletowa piękność różana? róże kochają Cię
Rench 19:11, 07 lut 2021

Basieksp napisał(a)
Mi od razu ten krzew wpadł w oko no ale Twoje róże też bardzo ładne, szczególnie ładnie prezentuje się ta ciemno różowa w tym przejściu no i jak miło zobaczyć kolory w ogrodzie zima już przegina

U Ewy jest mnóstwo ciekawych roślin. Heptakodium chińskie pięknie kwitło jesienią.

U mnie zima powróciła w pełnej mocy. Mróz i śnieg sypie od rana.
Anda 19:18, 07 lut 2021

Sliczna lnica

Za tą firletką muszę się rozejrzeć.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Rench 19:20, 07 lut 2021

sierika- Super, że jesteś
Dzięki za odpowiedz, bardzo ładnie się prezentuje ta pęcherznica

Jeśli chodzi Ci o zdjęcie fioletowej róży z piwonią, to jest Cardinal de Richelieu.
Rench 19:24, 07 lut 2021

Anda-Ta firletka jest śliczna, tylko nie wytwarza nasion. Mam nadzieję, że obecne mrozy jej nie zniszczą.
Anda 19:43, 07 lut 2021

Rench napisał(a)
Anda-Ta firletka jest śliczna, tylko nie wytwarza nasion. Mam nadzieję, że obecne mrozy jej nie zniszczą.

Już patrzyłam. Można ją dostać jedynie w doniczkach. Cena 6 Euro za jedną Rarytas

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kasiek 21:23, 07 lut 2021

Raj. Naprawde rozany raj Renatki Zdjecia cudne, najpiekniejsze, najlepsze
Moja roza, zostanie jeszcze w poczekalni, taki tymczasowy mus. Jak przezyje to dobrze, jak nie...Trudno.
Ewik 22:28, 07 lut 2021

Cudnie, różano , koniecznie wiecej fotek poproszę