Jolu ja ich nie karmie tylko sadzę w ziemie z ogrodu na to ziemia z włóknem kokosowym firmy biovita na to nasiona i psypuję ziemią z włóknem kokosowym .A od spodu normalna ziemia z ogrodu ,Tak sadziła moja babcia 30 lat temu tylko na ziemi z ogródka wszystko zawsze miała bujne.A propo ziemi z włóknem nigdy nie pleśnieje i nie ma nalotu .Pozdrawiam.
Dominiko , Kasiu , Anusiu,Gosiu oj ślinka faktycznie leci na takie dobroci ,któregoś dnia zrobię zdjęcie wędzarni naprawdę to nic wielkiego parę desek.Ja zawsze się ciotki prosiłam o wedzenie a tu od roku sama wędze i jestem z tego powodu dumna akurat te wyroby przyszykowałam sama bez pomocy męża i sama uwędziłam .Pozdrawiam Was.
Witaj Honoratko zdrowiej bo od przyszłego tygodnia zapowiadają piękne dni ,posiej papryczkę bo u mnie już przedwczoraj powschodziła .Narazie sama niewiem co bym chciała nasiałam tyle że sama mogę się pogubić może dopiero coś na jesień lub następną wiosnę się z tobą umówię bo niewiem jak mi to wszystko wyjdzie.Pozdrawiam Cię.