Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pasja posiadania ogródka

Pasja posiadania ogródka

wiewiora 08:41, 13 mar 2015

Kacha123 napisał(a)
Agnieszko podziwiam Cię za to samozaparcie. Dziękuję za ofertę nasion, ale w tym roku się nie porywam, bo mam i tak masę roboty.

Wiem ,wiem podziwiam Cie za to co będziesz robić duże wyzwanie ,plan widziałam oczywiście przez mgłę ,trzymam kciuki za Ciebie masz dużo pracy w tym roku.
olaw 09:30, 13 mar 2015

Aga pisałaś, że szukasz mieczyków, znam fajnego pana, który się zajmuje sprzedażą i ma piękne odmiany, wyślę namiary na priv

Papryczka piękna u Ciebie, moja ledwo żyje i w dodatku tylko kilka skiełkowało, chyba nasionka już stare
wiewiora 09:56, 13 mar 2015

Dziękuję już bardzo ciekawe, a ja papryki nasion nie kupuję tylko te co zjadam to suszę i wysiewam z pomidorkami tak samo.
ziele 18:46, 13 mar 2015

Forsycja kwitnie? Już? Chyba masz w tym pomieszczeniu ciepło. Ale się zdziwisz jak listki wyjdą... żółto zielone oby się ukorzeniło.
jona 20:36, 13 mar 2015

agnieszka_podpora napisał(a)
Papryka ramiro

gazania wczoraj przepikowana

dalie

Jakie piękne. Napatrzeć się nie mogę
wiewiora 22:21, 13 mar 2015

Joasiu bardzo dziękuje.
Zuzula 19:24, 15 mar 2015

Przywędrowałam z wątku od nasionek zobaczyć to podłoże z włóknem kokosowym. Nabędę zapewne skoro takie fajne. Moje daliowe siewki wyglądają tak jak Twoje, znaczy pikować czas. Ciekawa jestem, gdzie je sadzisz później. Na rabaty, czy do donic? Posiałam, bo podejrzałam u znajomej, jak z paczki nasion zasadziła tymi kwiatkami pół ogrodu i kwitły jej cudnie.

Pozdrawiam.
karolina_nowak 21:22, 15 mar 2015

Agnieszko jak rosną pomidorki, czy już masz je przepikowane. Ja już raz je przepikowałam. U Ciebie bardzo ładnie rośnie papryka, moja jest dużo mniejsza. Pozdrawiam
wiewiora 14:51, 16 mar 2015

Zuzula napisał(a)
Przywędrowałam z wątku od nasionek zobaczyć to podłoże z włóknem kokosowym. Nabędę zapewne skoro takie fajne. Moje daliowe siewki wyglądają tak jak Twoje, znaczy pikować czas. Ciekawa jestem, gdzie je sadzisz później. Na rabaty, czy do donic? Posiałam, bo podejrzałam u znajomej, jak z paczki nasion zasadziła tymi kwiatkami pół ogrodu i kwitły jej cudnie.

Pozdrawiam.

Witaj dalie rosną pięknie ja nawet się nie spodziewała że taki będzie efekt ,zobaczymy jak będą kwitły.Niewiem gdzie je wysadzę wszystko wyjdzie samo. Pozdrawiam
wiewiora 14:56, 16 mar 2015

karolina_nowak napisał(a)
Agnieszko jak rosną pomidorki, czy już masz je przepikowane. Ja już raz je przepikowałam. U Ciebie bardzo ładnie rośnie papryka, moja jest dużo mniejsza. Pozdrawiam

Witaj Karolinko pomidory jedne już przepikowałam zostało m jeszze 4 rodzaje.A dziękuje z papryki jestem zadowolona , jak pisałam wczesniej ja tylko nasiona papryki wysiewam z zbiorów ładnych okazów zakpionych w sklepie (świeżych),piękna pogoda chyba popracuję troche w ogródku bo dopiero wstałam jestem po nocce w pracy jak poszłam na 19 to zeszłam rano o 7 .Nikomu nie zazdroszczę pracowac w nocy ,pozdrawiam.