Ta ostatnia roślinka nie mam pojęcia co to jest ale jest przepiękna. Widzę że rabata spora. Ja po weekendzie majowym dopiero ogarnęłam agroturystykę a co dopiero ogród ogarnąć ojoj. Zdążyłam tylko trawę skosić chociaż tyle Po weekendzie biorę się za pikowanie. Na priv podaj mi adres bo gdzieś kartkę zapodziałam. Wściekłam się bo mi ślimole ostróżkę do cna młode wyjadły to samo z maciejka pod oknami a jak tam u Ciebie wylęgarnia na balkonie
Ta rabata jest okropna wszystko sama produkuje albo kupuję nieduże bo brak funduszy,mam nadzieję ze za rok będzie ładna.Ślimaki w tym roku (okropność straszna plaga).U mnie na balkonie mało co jest już pomidory wysadziłam do tunelu ,koktajlowe w wiadra i już stoją na polu,paprykę też posadziłam niech wszystko się hartuję .
Dużo pracy nad tą rabatą Cię czeka, ale jaka będzie satysfakcja jak wszystko własnymi siłami i bez większych nakładów dokończysz. Planujesz coś konkretnego?
Tawułki i liliowce masz ogromne, moje ledwie z ziemi wyłażą. Sadzone kilka tygodni temu. co prawda, ale wyglądają jakby im się nic nie chciało.
Pomidorki i ogórki super rosną.
Nie ma to jak szklarnia albo tunel, och .
Tą ostatnią roślinkę to ja też mam.
Właśnie zakwitła i też nie wiem co to?
Myślałam, że może jakiś floks?
Ale nie wiem.