hihihih wiesz jak to jest ze ścisłymi planami część roślin czy drzewek już mam posadzonych w nieładzie na działce. Hortensje będą oczywiście na środku rabatki 1 żebym je z okna salonu widziała. Tam jest półcień więc może im się tam spodoba. A przez zimę .... będę pewnie zmieniać i kombinować dalej i podglądać Wasze ogrodu na zdjęciach. A trawki mam właśnie jeszczew niesprecyzowane więc jak tylko chwila będzie poczytam o tych polecanych przez Was. Pozdrawiam ciepło
Witam się Beatko u Ciebie na „polu”, które lada chwila będzie pięknym ogrodem.
Prześledziłam Twój wątek. Plan, listę nasadzeń.
Oj, będzie się działo… tylko pamiętaj o śwince
hihihi Ewka witam i u mnie, plan jest na razie takich większych nasadzeń, bo wyobraźnia za mała na resztę....A świnkę staram się dokarmiać w końcu wiosna już hmmm blisko
Martuś wiesz co ja też myślałam tylko o trawach...bo umbry same w sobie robią dobrą robotę więc obiecałam sobie, że z przodu będę oszczędna w gatunkach, a za domem poszaleje ale wiesz jak to z nami kobietami ... nie ma nic pewnego
hihihi na razie nic oprócz planu więcej się nie dzieje ... a skłamałabym napisałam list do św. Mikołaja o ... widły amerykańskie tak się u Was naczytałam zainspirowałam a taka ze mnie ogrodniczka co nawet swoich wideł nie ma
a sosenka piękna :*