piekna jest rzeczywiscie nijak sie ma, no moze kolor prawie taki sam ale to na zywo trzeba by porownac, bo fotki klamia czesto i zalezy duzo od swiatla
Hortki masz super wlasnie wyciagnelam wychodowane z patyka moje hortki i chyba zrobi szpalerek za planowanym stolikiem i laweczka, zani stolik i laweczka stana bedzie tam ladnie. 8 patykow mi sie udalo ukorzenic
o tysiaczek jeszcze wielu na forum zycze
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Kasieńko, ogród Twój piękny Taki zdrowy i bujny Tylko leżeć i podziwiać Też kupiłam tę korę po odwiedzinach u Joli i wysypałam ją na moją nową rabatę różano-hortensjową i jestem mega zadowolona. Tak jak piszesz, tylko od czasu do czasu coś skubnę
Wycieczka Wasza rewelacyjna, aż zapisałam sobie te wszystkie miejsca i chętnie skopiuję taką wyprawę Muszę tam być
Miałam zapytać, co to za trawki pod hortką na pniu, ale wyłapałam, że piszesz o Moudry na cycku czy dobrze rozumiem? A Moudry to rozplenice? Bo ja nie trawkowa, ale takie kępki zielonego jednak potrzebuję.