Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

zbigniew_gazda 09:40, 01 wrz 2017

Dzięki Kasiu za relacje z objazdówki. A Twój ogród wymuskany na maxa. Podziwiam hortensje i wszystko inne.
Kindzia 09:46, 01 wrz 2017

Monia81 napisał(a)
Dzięki Kasiu na przyszłość będę wiedzieć (co do zdjęć jak to robić, bom zaćmienia mózgowego dostałam)
No ML stacjonarnie nikaj nie było, nawet na giełdzie w Tychach jak w niedziele byłam nie mieli, no to temat zostawię na wiosnę, już się nie będę bawić
buziole zostawiam i miłego wekendu życzę

To paskudnie...dobrze by było teraz kupić...do Wojsławic jedź na Święto Traw, tam na pewno kupisz. Może Marzenka będzie spotkanie tam organizować, zobacz czy coś się nie wykluwa W zeszłym roku przywiozłam stamtąd Malepartusy Kwitną sobie już

Wzajemnie miłego Pewnie odpoczynkowy dla mnie będzie, pogoda nie ogrodowa...
Kindzia 09:49, 01 wrz 2017

zbigniew_gazda napisał(a)
Dzięki Kasiu za relacje z objazdówki. A Twój ogród wymuskany na maxa. Podziwiam hortensje i wszystko inne.

Chyba Cię przywołałam Zbysiu, dzisiaj myślałam o Tobie, że muszę zajrzeć, bo dawno nie byłam u Ciebie:...

On tylko z daleka wygląda na wymuskany, mam plewienie, ochoty na taką robotę brak Pogoda mi pomaga obecnie

Ale bardzo dziękuję za miłe słowa
AgataP 10:13, 01 wrz 2017

Kindzia napisał(a)

O zonk...pewnie gdzieś mam, ale nie na tym komputerze teraz...mogę Ci dzisiaj zrobić świeże...chcesz? Wysokość chcesz zobaczyć, czy pokrój krzaka...czy co?

Naszukałam się, miałam nadzieję, że wkleiłam jakieś zdjęcie, że ją później całą widać...ale nie znalazłam. Tu masz zdjęcie z 11 czerwca

Kasia a jesteś pewna że to Chippendale ?? Budowa kwiatu nie pasuje mi do moich. zaraz wstawię zdjęcia moich z lipca
AgataP 10:16, 01 wrz 2017

U Ciebie to zawsze wymuskane tak, ze mucha nie siada.. nigdy nie osiągnę takiej perfekcji...
Kindzia 10:25, 01 wrz 2017

AgataP napisał(a)

Kasia a jesteś pewna że to Chippendale ?? Budowa kwiatu nie pasuje mi do moich. zaraz wstawię zdjęcia moich z lipca

Jestem pewna na 100%. To dziwna róża. Ma kwiaty morelowe, różowe jednocześnie. Bywa, że ma kwiat w części różowy, a w części morelowy, pokazywałam nawet kiedyś. Pachnie
Kindzia 10:26, 01 wrz 2017

AgataP napisał(a)
U Ciebie to zawsze wymuskane tak, ze mucha nie siada.. nigdy nie osiągnę takiej perfekcji...

To tylko zdjęcia...

Buziak
AsiaK_Z 11:02, 01 wrz 2017

Dziękujemy za zdjęcia z Podróży Ogrodowiskowych Miło wszystkich zobaczyć
Gocha 13:50, 01 wrz 2017

Kasieńko a do mnie więcej zdjęć nie wstawisz- chyba u mnie robiłaś ? Bardzo proszę. Ogród widziany innym okiem zawsze warto zobaczyć.
danuta_szwajcer 16:11, 01 wrz 2017

No i kolejne spotkania, super Miło Was widzieć, a i relacje z ogrodów fajnie się ogląda. Twój jak z pod igły Pozdrawiam