Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 09:00, 03 wrz 2017

Luki napisał(a)
Kurka no co nadrabiania miałem, ale wojaże zobaczyłem... swoje krzywe paszcze również Super, że tak pogoda Wam dopisała.
Tak mi to wygląda, że ktoś tutaj zaczął upychać rośliny ... eh też nie wiem gdzie 3 jeżowy upchnąć

Fajny urlop był, a Ty byłeś również jego częścią
Wcale nie upycham Łukasz, przecież mam plan na te jeżówy! Tyle, że przesadzanie będzie w przyszłym sezonie...
Kindzia 09:01, 03 wrz 2017

Luki napisał(a)
Teraz się wpycham pierwszy na tysiaka

Ooo, tysiączek
Kindzia 09:04, 03 wrz 2017

Basilikum napisał(a)

piekna jest rzeczywiscie nijak sie ma, no moze kolor prawie taki sam ale to na zywo trzeba by porownac, bo fotki klamia czesto i zalezy duzo od swiatla

Hortki masz super wlasnie wyciagnelam wychodowane z patyka moje hortki i chyba zrobi szpalerek za planowanym stolikiem i laweczka, zani stolik i laweczka stana bedzie tam ladnie. 8 patykow mi sie udalo ukorzenic

o tysiaczek jeszcze wielu na forum zycze

Mój aparat słabo odcienie czerwieni robi, a ten czerwony jest z maliną, na dodatek ostry.

8 nowych hortusiek wyhodowałaś??? Rewelacyjnie! Kiedyś próbowałam z Mega Pearl, 4 patyki do ziemi wsadziłam, ale nic z tego nie wyszło To się zniechęciłam.
Masz miejsce, możesz jeszcze dużo ukorzenić i będziesz miała gdzie posadzić A to piękne krzaczory!

Dziękuję
Kindzia 09:05, 03 wrz 2017

Kasik napisał(a)
biuziol na tysiaka -Łukasz - jak mogłeś ? wyprzedziłaś mnie.

Bliżej jest, to szybszy
Kindzia 09:08, 03 wrz 2017

Ewa777 napisał(a)
Kasieńko, ogród Twój piękny Taki zdrowy i bujny Tylko leżeć i podziwiać Też kupiłam tę korę po odwiedzinach u Joli i wysypałam ją na moją nową rabatę różano-hortensjową i jestem mega zadowolona. Tak jak piszesz, tylko od czasu do czasu coś skubnę

Wycieczka Wasza rewelacyjna, aż zapisałam sobie te wszystkie miejsca i chętnie skopiuję taką wyprawę Muszę tam być

Dziękuję, niestety od wczoraj nie da się leżeć w ogrodzie, zimnica i pada. Tylko pod wieczór dało się wyjść, pościnałam przekwitki tylko.
Ta kora rewelacyjna jest. Ile roboty odpada! Gdyby nie mus kopcowania róż, tam też bym wysypała.

Warto zobaczyć tamte miejsca, to piękna Polska
Kindzia 09:09, 03 wrz 2017

Mirka napisał(a)
To ja na piątego może jeszcze się wepcham Kasiu gratuluję wątki pędzą jak burza.

Dziękuję Mireczko Wspólna wyprawa wątek podkręciła.
Kindzia 09:11, 03 wrz 2017

tulucy napisał(a)
I ode mnie gratki i tysiąca i róż pięknych

Miałam zapytać, co to za trawki pod hortką na pniu, ale wyłapałam, że piszesz o Moudry na cycku czy dobrze rozumiem? A Moudry to rozplenice? Bo ja nie trawkowa, ale takie kępki zielonego jednak potrzebuję.

Tak, to rozplenica Moudry. Rosną jeszcze obficiej od Hameln i dlatego musi być przeprowadzka wiosną...za hortką malutką azalię japońską mam, trzeba zmienić im miejsca.

Rozplenice piękne, tyle, że startują praktycznie w maju dopiero...
Kindzia 09:15, 03 wrz 2017

Urszulla napisał(a)
Zadowolona jesteś z drugiego kwitnienia róż? U mnie Chopin chce mnie przerosmąć. Widowiskowy tylko na czubkach

Nie wiedziałam że Phantom się tak czerwieni. Białe zostają tylko Polar Bear?

Skarpa fajna urlopowe migawki w różnych wątkach widziałam i wnioskuję że było ciekawie. Wszystko idealne nawet cycek się spisał tam już jest busz.

W ogóle nie jestem zadowolona z róż w tym roku...
Chopin tak rośnie, to nic dziwnego. Drugie tłoczenie ma zawsze bardzo wysokie, niezależnie od cięcia.

Polar Bear są bardzo podobne do Limelight. Teraz u mnie różowieją lekko, nie są białe. I nie będą, potem zaczną beżowieć...

Urlop to już wspomnienie tylko, szkoda
Cycek na dorosły już wygląda, znowu robota, nie tak miało być
Kindzia 09:16, 03 wrz 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ja też mam Wasze romantyczne fotkiTa mi się strasznie podoba

odpoczęłaś od Nas już

Śpiący rycerz

Już się stęskniłam...
Kindzia 09:17, 03 wrz 2017

Gocha napisał(a)
Gratki na tysiączek i ode mnie. Dzięki za fotki u mnie. Cudne te Wasze całuśne zdjęcia. Buziaki

Dzięki
Ciekawa jak tam pierwsza noc psiutki...