Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

tulucy 07:43, 14 wrz 2017

Kasiu kiepska ta moja hortka po deszczach niestety, albo po moim przesadzaniu parę razy o 5 cm nie było co focić... Rano przed pracą poleciałam
Kindzia 09:24, 14 wrz 2017

Ewa777 napisał(a)
Kasiu, ale u Ciebie się dzieje Nowa rabata, drzewko... i jeszcze lustro wymyśliłaś u Gosi

Wcale nie zamierzone to "dzianie"...ale już trudno

Drzewo...nie wiem jeszcze jakie, rozglądam się. Chyba jednak z bordowymi liśćmi będzie...
Lustro u Małgosi...zupełnie nie przychodziła nam żadna roślina odpowiednia do posadzenia w tym miejscu...i urodziło się lustro
Kindzia 09:27, 14 wrz 2017

danuta_szwajcer napisał(a)
Kasiu dzisiaj byłam w innym ale ogrodniczym i piekne cisy z daleka widze i widze super maja z metr ale jak podeszłam to cena mnie powaliła 65zł No i chyba niedzielny wypad będziemy przesuwać na inny termin bo ma lać i 13C(

Nic mnie nie goni z tymi cisami. Dobrze by było na jesień, ale jeżeli teraz nie znajdę, to może wiosną się uda. Wywalić taką kasę można zawsze, może się uda taniej

Nie ma problemu Danuś, faktycznie ma się pogoda mocno zepsuć...i cały następny tydzień też zapowiadają do bani... Wiosną też przecież można.
Kindzia 09:49, 14 wrz 2017

danuta_szwajcer napisał(a)
Ale Figo dorosły)Piękny

Już dojrzały wreszcie pies Ta rasa dojrzała jak 3 lata skończy.
Piękny, nas zachwycił taki pies od pierwszego wejrzenia I pieszczoch, nie mieliśmy jeszcze takiego psa...już się martwię, że czas tak szybko leci...
Kindzia 09:51, 14 wrz 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Jaką ma linię piękną ten piesek. Tak paraduje elegancko jakis arystokrata.

Zobacz na mojej stronie te cisy.

U nas takie metrowe to po 50-80 zł i nic specjalnego.

Bo on z niemieckich grafów

Zaraz lecę do Ciebie
Kindzia 09:55, 14 wrz 2017

Basilikum napisał(a)
Fiu fiu ale masz szybkiego meza

Figo super jest -przepiekny
tez masz lustro? gdzie?

To wodnik zodiakalny...jak ma chęć do pracy...nic go nie powstrzyma. I już

Figo kochany przede wszystkim. Ale pięknisty jest, to prawda. Bardzo często nas ludzie zaczepiają co to za piękny pies myśliwski. To stosunkowo rzadka rasa u nas w Polsce, a od Was pochodzi

Nie, to nie u mnie to lustro. U Cioci Gosi. Tylko, że wisi przeze mnie również
Kindzia 09:58, 14 wrz 2017

Luki napisał(a)
Kurka do kostki by mi się ktoś przydał a ja to wszystko sam muszę, ale ja tu w innej sprawie.

Doczytałem o poszukiwaniu drzewa i tak se myślę, że tam masz już kuliste umbry i ja tam kolejnego kulistego drzewa nie widzę, bardziej coś kolumnowego lub o takiej jajowatej koronie

Może się będziemy widzieć, chociaż marne szanse bo 4 kół mi brak

Złóż zapotrzebowanie, R. pracy szuka Może być na czarno, byle dobrze płatna

Nooo, właśnie się zastanawiam nad wiśnią Royal Burgundy...ale masz nosa! Dobrze mnie już znasz łuki...

W sobotę? Już się cieszę Może się uda...
Kindzia 10:00, 14 wrz 2017

tulucy napisał(a)
Kasiu fotka może jutro mam nadzieję (chyba że deszcz będzie), bo dziś był galop szkolny... Znowu klasie szefuję, już 3 rok. A że jeszcze póki co też RR, to miałam trochę do ogarnięcia.
Jak tylko mi się uda, to wstawiam

Jako rodzic? Elegancko Pamiętam, jak jeszcze pracowałam w szkole, tacy rodzice byli bardzo pożądani Nie trzeba było łapanki robić...

Dobra, poczekam grzecznie
Kindzia 10:02, 14 wrz 2017

tulucy napisał(a)
Kasiu kiepska ta moja hortka po deszczach niestety, albo po moim przesadzaniu parę razy o 5 cm nie było co focić... Rano przed pracą poleciałam

Kule...ten kwiatuszek jeszcze słabo rozwinięty, trudno porównać. Ale dziękuję bardzo! Miło mi, że pamiętałaś
Kindzia 10:04, 14 wrz 2017

Miałam jedno maleńkie źródełko cisowe, ale nie wypaliło. Jutro jadę zobaczyć drugie źródełko, zobaczymy...
I jutro ziemia, i kamyki przyjadą. Obyśmy tylko zdążyli jako tako ułagodzić tę ziemię przed deszczami.

Miłego