Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Urszulla 21:35, 13 cze 2015

Mnie też deszcz omija
mirkaka 06:10, 14 cze 2015

A ja myślałaż że tylko u mnie susza Ale teraz trochę zaczęlo padać, oby tak porządnie podlało.
Kasiu jeśli znasz nazwy swoich róż to mam ogromną prośbę abyś je zamieszczała przy zdjęciu pliiis
paniprzyroda 09:32, 14 cze 2015

Lagunę mam młodą, sadziłam jesienią, ale kilkanaście kwiatów ma. Jak się sprawuje przez cały sezon? Twoje kolczaste cudne
Kindzia 10:12, 15 cze 2015

Donia72 napisał(a)
Kindzia, a nie da się trochę ogrodzenia przesunąć? Byłoby więcej miejsca

Działki za różami są, ale obciążona hipoteka...a poza tym...coraz mniej jednak sił na starość, kto to potem obrabiał będzie...
Kindzia 10:15, 15 cze 2015

Bogdzia napisał(a)
U mnie lało i burza była. może przyjdzie do Ciebie?

U nas dopiero dzisiaj w nocy popadało, bez jakiejś piekielnej burzy, na szczęście. Podlewaliśmy całymi wieczorami, metry sześcienne wody i mało było. Dzisiaj ma jeszcze padać i upały się skończyły, to rośliny odżyją. Chociaż najgorzej jest z tymi sadzonymi w tym roku (wiąz!!!) i żurawkami. Reszta dawała radę. Busz jest, potem zgram zdjęcia.
Gabrysia_ 10:16, 15 cze 2015

Nigra po fryzjerze?
U mnie też do wczoraj straszna susza była,później ulewa i grad wielkości kostek lodu niestety!

Buziam Kasiu
Kindzia 10:16, 15 cze 2015

Urszulla napisał(a)
Mnie też deszcz omija

W nocy padało trochę, jeszcze potrzeba, byle się nie rozkulało na dobre, powodzi nie chcemy!
Kindzia 10:18, 15 cze 2015

mirkaka napisał(a)
A ja myślałaż że tylko u mnie susza Ale teraz trochę zaczęlo padać, oby tak porządnie podlało.
Kasiu jeśli znasz nazwy swoich róż to mam ogromną prośbę abyś je zamieszczała przy zdjęciu pliiis

Teraz temperatury bardziej życiowe się robią, deszczyk był, ale za mało jeszcze.

Przecież ostatnio opisywałam, niektórych nie znam nazwy, wtedy nie opisuję. Będę pamiętać
Kindzia 10:21, 15 cze 2015

paniprzyroda napisał(a)
Lagunę mam młodą, sadziłam jesienią, ale kilkanaście kwiatów ma. Jak się sprawuje przez cały sezon? Twoje kolczaste cudne

Moja jeszcze młodsza Mariolko Dostałam ją z miesiąc temu jako gratisek i też nieźle sobie radę daje. Jest piękna, długo kwiaty trzyma. Teraz w niedzielę obcinałam jej te najstarsze, bo już brzydkie były, ale nie zrzucała płatków, co mnie bardzo cieszy, zapowiada się, że nie jest śmieciuch
Kindzia 10:24, 15 cze 2015

Gabrysia_ napisał(a)
Nigra po fryzjerze?
U mnie też do wczoraj straszna susza była,później ulewa i grad wielkości kostek lodu niestety!

Buziam Kasiu

Już po Tydzień temu cięliśmy, już wypuszcza młode gałązki, szybciorem jej idzie.

U nas bez gradu, na szczęście...idę do Ciebie zobaczyć.